Καταπέλτης ο Snowden: Τα μπαλόνια και τα …UFO είναι απόπειρα αποπροσανατολισμού από την ανατίναξη των Nord Stream!!!

Ως απόπειρα αποπροσανατολισμού από τις αποκαλύψεις για την ανατίναξη των αγωγών χαρακτηρίζει ο Snowden την υπόθεση των ιπτάμενων αντικειμένων

Ο πληροφοριοδότης της NSA, Edward Snowden υποστηρίζει πως η υστερία για την κατάρριψη ιπτάμενων αντικειμένων αγνώστου ταυτότητας πάνω από τις ΗΠΑ και τον Καναδά αποσπά την προσοχή από την ιστορία του δημοσιογράφου Seymour Hersh για την εμπλοκή της αμερικανικής διοίκησης στην ανατίναξη των αγωγών Nord Stream.

Την περασμένη εβδομάδα, υπήρξαν τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών που κατέστρεψαν άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα, σε μία περίπτωση πάνω από την Αλάσκα, ένα σχήμα που δεν είχε κανένα μέσο πρόωσης αλλά εντοπίστηκε να πετά στα 40.000 πόδια.

Σύμφωνα με τον Snowden οι περιπτώσεις των ιπτάμενων αντικειμένων είναι μία απόπειρα να διαγραφεί η απείρως πιο ενοχλητική ιστορία του Seymour Hersh από τη θεματολογία.

Δόλωμα

Έγραψε στο Twitter ότι η υστερία ήταν ένα «μηχανικό» δόλωμα για να αποτρέψει τα μέσα ενημέρωσης να καλύψουν τις αποκαλύψεις της έκρηξης του αγωγού.

Την περασμένη εβδομάδα, ο βραβευμένος με Πούλιτζερ ερευνητής δημοσιογράφος Seymour Hersh δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο ισχυριζόταν ότι οι αγωγοί καταστράφηκαν από τις ΗΠΑ ως μέρος μιας μυστικής επιχείρησης!!!

Σύμφωνα με πηγές του Hersh, τα εκρηκτικά τοποθετήθηκαν τον Ιούνιο του 2022 από δύτες του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ υπό το πρόσχημα της άσκησης του ΝΑΤΟ BALTOPS 22 και πυροδοτήθηκαν τρεις μήνες αργότερα με τηλεχειριστήριο που εστάλη από σημαδούρα σόναρ!!!

Μια πηγή είπε στον Hersh ότι οι συνωμότες γνώριζαν ότι η μυστική επιχείρηση ήταν μια «πράξη πολέμου», με κάποιους από τη CIA και το State Department να προειδοποιούν:

«Μην το κάνετε αυτό.

Είναι ανόητο και θα είναι πολιτικός εφιάλτης αν βγει!!!»

Σε μια ενημέρωση για την ιστορία, ο Hersh έδωσε μια συνέντευξη στο Radio War Nerd, στην οποία επέκρινε τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης επειδή τον επέκριναν προσωπικά αντί να ερευνήσουν την ιστορία.

«Είναι εκπληκτικό για μένα πώς μπαίνουν σε αυτή τη σειρά οι συνάδελφοί μου», είπε ο Hersh αναφερόμενος στους New York Times και την Washington Post.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.