ΑΛΗΘΕΙΕΣ που ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ!!! Στον ΑΠΟΛΥΤΟ έλεγχο του κολοσσού BlackRock η Ουκρανία – Στα 750 δισ. δολ. το ύψος της μεταπολεμικής ανασυγκρότησης!!!

Ο πόλεμος έχει γίνει η καλύτερη επιχείρηση του σύγχρονου ετοιμοθάνατου καπιταλιστικού κόσμου!!!
 
Υπάρχει όριο μεταξύ χρηματοδότησης και τρομοκρατίας;;;

Μάλλον δεν υπάρχει πια!!!

Ο πόλεμος έχει γίνει η καλύτερη επιχείρηση του ετοιμοθάνατου καπιταλιστικού κόσμου.

Και όταν ένα project είναι πραγματικά δυνατό, η BlackRock, το πιο σημαντικό παγκόσμιο επενδυτικό fund, δεν λείπει ποτέ!!!

Η ηγεσία των Ουκρανών υπό τον Zelensky σχεδιάζει την επόμενη ημέρα, και με την επενδυτική εταιρεία έχουν προβλέψει ότι για την ανοικοδόμηση της κατεστραμμένης Ουκρανίας θα χρειαστούν 750 δισεκ. δολάρια…

Κάπως έτσι, η πολύπαθη Ουκρανία προορίζεται να καταλήξει στο χαρτοφυλάκιο πελατών της εταιρείας, επικεφαλής της οποίας είναι ο Larry Fink!!!

Υπενθυμίζεται πως στη συνάντηση Zelensky και BlackRock, τα δύο μέρη συμφώνησαν να επικεντρωθούν βραχυπρόθεσμα στον συντονισμό των προσπαθειών όλων των πιθανών επενδυτών για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας, διοχετεύοντας επενδύσεις στους πιο σημαντικούς τομείς της ουκρανικής οικονομίας.

Το Υπουργείο Οικονομίας της Ουκρανίας υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την BlackRock για να συμφωνηθεί ένα πλαίσιο παρεχόμενων συμβουλών με στόχο την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας…

Απλός κανόνας…

Ο κανόνας είναι απλός:

Καταστρέψτε ή καταστήστε ένα έθνος υπόδουλο, προκαλέστε μια σύγκρουση και μετά ντυθείτε άγγελοι ειρήνης και πηγαίνετε να ξαναχτίσετε τη χώρα!!!

Έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν: ξέχασε κανείς τα δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια που εμπιστεύτηκαν στην τεξανική εταιρεία Hallyburton για την ανοικοδόμηση του μετα-Σαντάμ Ιράκ;

Με τη ρωσο-ουκρανική σύγκρουση να βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, και πιθανώς ένα βήμα μακριά από μια ακόμη στρατιωτική κλιμάκωση, οι αμερικανικές εταιρείες σκέφτονται ήδη την ανοικοδόμηση της χώρας που λυγίζει από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς…

Η διεθνής διπλωματία δείχνει τα όριά της όταν πρόκειται να μιλήσει για ειρήνη!!!

Αλλά είναι πολύ αποτελεσματική όταν πρόκειται για ανοικοδόμηση και μετρητά!!!

Έτσι, με τον πόλεμο σε εξέλιξη, ήδη γίνεται λόγος για ανοικοδόμηση της Ουκρανίας.
Και ανατίθενται έργα…

Οι πρώτες συζητήσεις

Το σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας συζητήθηκε στο Λουγκάνο της Ελβετία τις πρώτες ημέρες του περασμένου Ιουλίου.

Στο συνέδριο συμμετείχαν 41 χώρες και 19 διεθνείς οργανισμοί.

Στο τέλος αποφασίστηκε να επενδυθεί ένα γιγαντιαίο ποσό, περί τα 750 δισεκατομμύρια δολάρια!!!

Αλλά σε αυτόν τον κόσμο των φιδιών και των κερδοσκόπων κανείς δεν χαρίζει τίποτα.

Μόνο δάνεια: και δάνεια που θα ληφθούν με μάλλον αυστηρούς όρους για τη χώρα!!!

Πρώτη προϋπόθεση: η ιδιωτικοποίηση των περισσότερων από τις δημόσιες επιχειρήσεις!!!

Ευρωπαίοι και αμερικανικοί καρχαρίες είναι έτοιμοι να σκίσουν τα υπολείμματα του πτώματος της Ουκρανίας!!!

Δεν αρκεί το ότι το Κίεβο χρησιμοποιείται ως πολιορκητικός κριός κατά της Ρωσίας: τώρα η Ουκρανία, ή ό,τι έχει απομείνει από αυτή τη χώρα, θεωρείται ως μια γιγάντια πίτα τα κομμάτια της οποίας πρέπει να μοιραστούν.

Το μεγαλύτερο κομμάτι αυτής της πίτας θα καταλήξει στα χέρια της BlackRock.

Το φλερτ μεταξύ του Κιέβου και της εταιρείας με επικεφαλής τον Fink κρατά εδώ και μήνες.

Μετά την σύνοδο στην Ελβετία και ένα ραντεβού τον Σεπτέμβριο, ήδη τον περασμένο Νοέμβριο η επενδυτική εταιρεία υπέγραψε μνημόνιο κατανόησης με το ουκρανικό υπουργείο Οικονομίας.

Τότε ο Zelensky έσπευσε στην Ουάσιγκτον.
Πάντα με την ίδια σάπια στολή παραλλαγής, δεν συνάντησε μόνο τον Joe Biden, αλλά και τον Larry Fink.

Στο τέλος της συνάντησης, ο πρόεδρος και ο ισχυρότερος μάνατζερ στον κόσμο έδωσε στη δημοσιότητα και το σχετικό δελτίο Τύπου.

Με τον Zelensky συμφώνησαν «να επικεντρωθούν βραχυπρόθεσμα στον συντονισμό των προσπαθειών όλων των πιθανών επενδυτών και συμμετεχόντων στην ανοικοδόμηση της χώρας, διοχετεύοντας τις επενδύσεις στους πιο συναφείς και επιδραστικότερους τομείς της ουκρανικής οικονομίας!!!»

Ως γίνεται λοιπόν αντιληπτό, καταρρακτώδης βροχή δημόσιας και ιδιωτικής χρηματοδότησης αναμένεται για την Ουκρανία, μένει να δούμε ποιοι θα είναι οι όροι και σίγουρα με ΚΈΡΔΗ για την εταιρεία και την φτωχοποιηση του Ουκρανικού λαού!!!

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.