Έρευνα σοκ από το ΜΙΤ: Η ΑΠΑΤΗ της ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και οι πράσινες πολιτικές θα φέρουν το τέλος του σύγχρονου πολιτισμού!!!

H έμφαση σε μια ΨΕΥΔΗ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ γίνεται τραγωδία για τον σύγχρονο πολιτισμό, τονίζει ο καθηγητής Wallave Manheimer!!!

Η λεγόμενες πράσινες πολιτικές θα σημάνουν το τέλος του σύγχρονου πολιτισμού, τονίζει σε επιστημονική του εργασία ο διάσημος καθηγητής Wallave Manheimer.

Γράφοντας για την αιολική και την ηλιακή ενέργεια, υποστήριξε ότι θα ήταν ιδιαίτερα τραγικό «όταν όχι μόνο αυτές οι νέες υποδομές νέα θα ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ αλλά θα ΚΟΣΤΙΣΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, θα σαρώσουν μεγάλα τμήματα του περιβάλλοντος και θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΕΡΙΤΤΕΣ!!!»

Το διακύβευμα, πρόσθεσε, «ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!! »

Ο Dr. Manheimer είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος φυσικής από το MIT και έχει μια καριέρα 50 ετών στην πυρηνική έρευνα, συμπεριλαμβανομένης της εργασίας στο Τμήμα Φυσικής Πλάσματος στο Ναυτικό Ερευνητικό Εργαστήριο των ΗΠΑ.
Έχει δημοσιεύσει πάνω από 150 επιστημονικές εργασίες.

ΑΠΑΤΗ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ 

Κατά την άποψή του, δεν υπάρχει «σίγουρα καμία επιστημονική βάση» για να περιμένουμε μια κλιματική κρίση από υπερβολικό διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα τον επόμενο αιώνα.

Υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο ο πολιτισμός δεν μπορεί να προχωρήσει χρησιμοποιώντας τόσο την ενέργεια από ορυκτά καύσιμα όσο και την πυρηνική, μεταβαίνοντας σταδιακά σε περισσότερη πυρηνική ενέργεια!!!

Ηλεκτρικά αυτοκίνητα, αιολική και ηλιακή ενέργεια, υδρογόνο, φόρτιση μπαταριών, αντλίες θερμότητας – όλα έχουν τεράστια μειονεκτήματα και δεν είναι σε θέση να αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα συστήματα χωρίς καταστροφικές συνέπειες!!!

Ο Manheimer επισημαίνει ότι προτού τα ορυκτά καύσιμα να χρησιμοποιηθούν ευρέως, η ενέργεια παρεχόταν από ανθρώπους και ζώα.

Η ενέργεια που τροφοδότησε τον πολιτισμό

Επειδή παρήχθη τόσο λίγη ενέργεια, «ο πολιτισμός ήταν ένα σαν ένα αδύναμο φύλλο στην κορυφή ενός τεράστιου βουνού ανθρώπινης ανέχειας και δυστυχίας, ένα λεπτό κομμάτι ξύλο που διατηρούνταν από θεσμούς όπως η σκλαβιά, η αποικιοκρατία και η τυραννία».

Ο Manheimer σημειώνει ότι τα ορυκτά καύσιμα έχουν επεκτείνει τα οφέλη του πολιτισμού σε δισεκατομμύρια ανθρώπους, αλλά η δουλειά τους δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

«Για να διαδοθούν τα οφέλη του σύγχρονου πολιτισμού σε ολόκληρη την ανθρώπινη οικογένεια απαιτείται πολύ περισσότερη ενέργεια, καθώς και νεότερες πηγές», προσθέτει.

Ο συγγραφέας σημειώνει ότι η έμφαση σε μια ψευδή κλιματική κρίση γίνεται «τραγωδία για τον σύγχρονο πολιτισμό», η οποία εξαρτάται από αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή και περιβαλλοντικά βιώσιμη ενέργεια.

«Οι ανεμόμυλοι, οι ηλιακοί συλλέκτες και οι εφεδρικές μπαταρίες δεν έχουν καμία από αυτές τις ιδιότητες» τονίζει!!!

Αυτό το ΨΕΜΑ προωθήθηκε από αυτό που ονομάζεται κλιματικό βιομηχανικό σύμπλεγμα, που περιλαμβάνει ορισμένους εξωνημένους επιστήμονες, τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης, βιομήχανους και βουλευτές!!!

Επιπλέον, συνεχίζει, αυτή η ομαδοποίηση κατάφερε «κάπως» να πείσει πολλούς ότι το διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, ένα αέριο απαραίτητο για τη ζωή στη Γη, το οποίο εκπνέουμε με κάθε αναπνοή, είναι ένα περιβαλλοντικό δηλητήριο!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.