Μελέτη – ΣΟΚ των CDC επιβεβαιώνει: Τα εμβόλια Pfizer, Moderna για τον COVID αυξάνουν κατά 13.200% τον κίνδυνο για μυοκαρδίτιδα!!!

Η μελέτη διαπίστωσε ότι ο διάμεσος χρόνος για την έναρξη των συμπτωμάτων ήταν δύο ημέρες και ότι το 82% των περιπτώσεων ήταν σε άνδρες!!!

Μια νέα μελέτη που διεξήχθη από τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων και την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ έδειξε ότι ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας μετά από εμβολιασμό με mRNA κατά του COVID είναι περίπου 133 φορές μεγαλύτερος από τον βασικό βαθμό επικινδυνότητας στον γενικό πληθυσμό!!!

Αυτό σημαίνει ότι ο εμβολιασμός κατά του Covid αυξάνει τον κίνδυνο μυοκαρδίτιδας, μιας αυτοάνοσης νόσου που προκαλεί φλεγμονή της καρδιάς, κατά 13.200%!!!

Η μελέτη, που διεξήχθη από ΕΡΕΥΝΗΤEΣ από τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) καθώς και από ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ και ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ των ΗΠΑ, εξέτασε τις επιπτώσεις του εμβολιασμού με προϊόντα που κατασκευάζονται από την Pfizer-BioNTech και τη Moderna.

Οι συγγραφείς της μελέτης χρησιμοποίησαν δεδομένα που ελήφθησαν από το σύστημα αναφοράς VAERS του CDC, τα οποία διασταυρώθηκαν για να διασφαλιστεί ότι συμμορφώνονται με τον ορισμό της μυοκαρδίτιδας του CDC.

Οι περισσότεροι ήταν άνδρες

Σημείωσαν επίσης ότι δεδομένης της παθητικής φύσης του συστήματος VAERS, ο αριθμός των αναφερόμενων περιστατικών είναι πιθανό να υποτιμάται σε σχέση με την έκταση του φαινομένου.

Μελετήθηκαν 1626 περιπτώσεις μυοκαρδίτιδας και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το προϊόν Pfizer-BioNTech συσχετίστηκε περισσότερο με υψηλότερο κίνδυνο, με 105,9 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο δόσεις μετά το δεύτερο εμβόλιο στην ηλικιακή ομάδα 16 έως 17 ετών για άνδρες και 70,7 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο δόσεις μετά τη δεύτερη βολή στην ηλικιακή ομάδα 12 έως 15 ετών για άνδρες.

Η ηλικιακή ομάδα ανδρών 18 έως 24 ετών παρουσίασε επίσης σημαντικά υψηλότερα ποσοστά μυοκαρδίτιδας για τα προϊόντα της Pfizer και της Moderna (52,4 και 56,3 περιπτώσεις ανά εκατομμύριο αντίστοιχα).

Η μελέτη διαπίστωσε ότι ο διάμεσος χρόνος για την έναρξη των συμπτωμάτων ήταν δύο ημέρες και ότι το 82% των περιπτώσεων ήταν σε άνδρες, σύμφωνα με προηγούμενες μελέτες.

Περίπου το 96 τοις εκατό των προσβεβλημένων ατόμων νοσηλεύτηκαν, με τους περισσότερους να λαμβάνουν θεραπεία με μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη φάρμακα.

Το 87 τοις εκατό των νοσηλευόμενων είχαν υποχώρηση των συμπτωμάτων κατά τη στιγμή της εξόδου.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.