Νέα έρευνα για Moderna: Η δράση του εμβολίου covid εξαφανίστηκε μετά από 91 ημέρες!!! Οι τριπλοεμβολιασμένοι μολύνθηκαν!!!

Η αρνητική αποτελεσματικότητα σημαίνει ότι ένα εμβολιασμένο άτομο είναι πιο πιθανό να προσβληθεί από τον COVID-19, την ασθένεια που προκαλεί ο ιός, παρά ένα μη εμβολιασμένο άτομο!!!

Η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Moderna για τον COVID-19 κατά της λοίμωξης γίνεται αρνητική με την πάροδο του χρόνου, σύμφωνα με μια νέα μελέτη που χρηματοδοτήθηκε από τον ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ του εμβολίου!!!

Συγκεκριμένα η δράση των τριών δόσεων – μιας πρωτογενούς σειράς και μιας αναμνηστικής – κατά της λοίμωξης παρέμεινε πάνω από 50 τοις εκατό μετά από 150 ημέρες έναντι του BA.1, μιας υποπαραλλαγής της παραλλαγής του ιού Omicron, υπολόγισαν οι ερευνητές.

Αλλά έναντι πιο πρόσφατων στελεχών, συμπεριλαμβανομένου του επί του παρόντος κυρίαρχου BA.5, η αποτελεσματικότητα έγινε αρνητική.

Σε σύγκριση με τα BA.2, BA.4 και BA.5, η αποτελεσματικότητα έγινε αρνητική μετά από 150 ημέρες.

Ενάντια στο BA.1.12.1, η αποτελεσματικότητα έγινε αρνητική μετά από 91 ημέρες.

Αυξήθηκαν οι μολύνσεις 

Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ αποτελεσματικότητα σημαίνει ότι ένα ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ άτομο είναι ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ να προσβληθεί από τον COVID-19, την ασθένεια που προκαλεί ο ιός,ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ!!!

Οι ερευνητές της Moderna και της Kaiser Permanente, που πραγματοποίησαν τη μελέτη, διαπίστωσαν επίσης ότι τα άτομα που έλαβαν τρεις δόσεις Moderna είχαν περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν σε σύγκριση με άτομα που έλαβαν μόνο δύο δόσεις.

Οι ερευνητές είπαν ότι προσπάθησαν να μειώσουν την πιθανή μεροληψία λαμβάνοντας μέτρα όπως η προσαρμογή για συννοσηρότητες, αλλά ότι κάποια σύγχυση μπορεί να παραμείνει.

Είπαν ότι ορισμένες από τις εκτιμήσεις αρνητικής αποτελεσματικότητας «θα μπορούσαν να οφείλονται σε συμπεριφορές διαφορικού κινδύνου μεταξύ εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων ατόμων όταν η προστασία από τα αντισώματα γίνεται ελάχιστη».

Ο Hung Fu Tseng, ερευνητής του Kaiser Permanente Southern California και ο αντίστοιχος συγγραφέας της μελέτης, αρνήθηκε να παράσχει στοιχεία για τη δήλωση ή να σχολιάσει με άλλο τρόπο τις εκτιμήσεις αρνητικής αποτελεσματικότητας.

«Το χειρόγραφο είναι υπό εξέταση από ένα περιοδικό.

Δεν μπορώ να σχολιάσω τις ερωτήσεις σας τώρα.

Μπορώ, ωστόσο, να απαντήσω στις ερωτήσεις σας όταν γίνει αποδεκτή», είπε ο Tseng στους The Epoch Times σε ένα email.

Η μελέτη δημοσιεύτηκε πριν από την αξιολόγηση από ομοτίμους στον medRxiv.

Οι ερευνητές έφτασαν τους αριθμούς μετά από ανάλυση δεδομένων από την Kaiser Permanente Νότια Καλιφόρνια, η οποία παρέχει υγειονομική περίθαλψη και ασφάλιση σε εκατομμύρια μέλη.

Η Moderna δεν απάντησε σε αίτημα για σχόλιο.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.