Η Ρωσία διασύρει την Ουκρανία για τις προβοκάτσιες: Ακόμη περιμένουμε τη λίστα θυμάτων της δήθεν σφαγής στη Bucha!!!

Η Μόσχα εξακολουθεί να περιμένει τον κατάλογο με τα θύματα της επιχείρησης – προβοκάτσια που πραγματοποίησε η Ουκρανία στη Bucha, δήλωσε ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη!!!

Πλήρης κατάρρευση των ουκρανικών ισχυρισμών περί εγκλημάτων πολέμου από τις ρωσικές δυνάμεις!!!

Η Μόσχα εξακολουθεί να περιμένει τον κατάλογο με τα θύματα της επιχείρησης – προβοκάτσια που πραγματοποίησε η Ουκρανία στη Bucha, δήλωσε ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη Vasily Nebenzya σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την Ουκρανία.

«Θα ήθελα να επαναλάβω ότι, παρά όλες τις υπενθυμίσεις, δεν έχουμε ακόμη λάβει κατάλογο με τα θύματα της προβοκατόρικης επιχείρησης που πραγματοποίησε η Ουκρανία στη Bucha τον Απρίλιο!!!

Επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι οι αρχές του Κιέβου δεν έχουν τίποτα να μοιραστούν για να αποδείξουν τις κατηγορίες και τους ισχυρισμούς τους», σημείωσε, σύμφωνα με το Tass.

Οι ευθύνες της Δύσης

Ο Nebnzya επεσήμανε επίσης ότι οι δυτικές χώρες «προσπαθούν να προσποιηθούν πως δεν υπάρχει ανάγκη να αποδειχθεί τίποτα και οποιοσδήποτε από τους ισχυρισμούς του καθεστώτος του Κιέβου μπορεί να θεωρηθεί δεδομένος».

«Προτιμάτε να καλύπτετε το εγκληματικό καθεστώς των Ναζί, βοηθώντας τους να οργανώνουν προβοκάτσια και να προωθούν ψέματα για τη Ρωσία και τις ενέργειες των ρωσικών στρατευμάτων», τόνισε ο Nebenzya!!!

Στις 3 Απριλίου, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας απέρριψε τις κατηγορίες του καθεστώτος του Κιέβου για δολοφονίες αμάχων στην Bucha, κοντά στο Κίεβο!!!

Το υπουργείο ανέφερε πως οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις είχαν εγκαταλείψει τη Bucha στις 30 Μαρτίου, ενώ «τα στοιχεία εγκλημάτων» προέκυψαν μόλις τέσσερις ημέρες αργότερα, αφότου έφτασαν στην πόλη αξιωματικοί της Ουκρανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας!!!

Ωστόσο μέχρι σήμερα το Κίεβο δεν έχει ανταποκριθεί και δεν έχει δημοσιοποιήσει έναν κατάλογο με τα ονόματα των θυμάτων!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.