ΕΚΤΑΚΤΟ!!! Ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά σάρωσαν το Κίεβο και άλλες 5 πόλεις με υπερηχητικά βαρέα βλήματα Kh-22 Burya!!!

Πριν δύο ώρες, όπως αναφέρουν πηγές της ρωσικής Αεροπορίας στο defencenet.ru, η ρωσική Αεροπορία κτύπησε το Κίεβο και τις ουκρανικές πόλεις βόρεια από το Κίεβο, από τον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας με βλήματα αέρος-εδάφους  μεγάλου βεληνεκούς Kh-22 Burya… που μετέφεραν υπερηχητικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3. 

Τα συγκεκριμένα αεροσκάφη χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά μαζικά μετά τον Μάιο, όταν «έλιωσαν» τους νεοναζί στο Azovstal της Μαριούπολης.

Τέσσερα ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 κτύπησαν στόχους στο Κίεβο, το Τσερνιχίφ, το Τσερκάσι, το Κιρόβογκραντ, την Πολτάβα και το Ντνεπροπετρόφσκ.

Την ίδια στιγμή επιπλέον Tu-22M3 εκτόξευσαν επίσης πάνω από την περιοχή Bryansk της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Οι Ουκρανοί δείχνουν αιφνιδιασμένοι και οι πυκνοί καπνοί από τις εκρήξεις έφταναν σε ύψος τα εκατοντάδες μέτρα, αλλά δεν θα έπρεπε:

Οι Ρώσοι έχουν αποφασίσει πλέον να κτυπήσουν το ίδιο το Κίεβο και ίσως σύντομα θα δούμε τις ρωσικές Ταξιαρχίες βόρεια της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Η μόνη διαφορά θα είναι ότι  ίσως αυτή την φορά θα μπουν από την περιοχή βορειοδυτικά του Κιέβου!!!

 

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.