Κορυφαίος Πολωνός πολιτικός ευχαριστεί τις ΗΠΑ για την καταστροφή του Nord Stream!!!(βίντεο με προφητικές;;; δηλώσεις Biden κλπ)

Σφοδρές αντιδράσεις από την κυβέρνηση της Πολωνίας και την Ρωσία!!!

Ο Πολωνός πρόεδρος της αντιπροσωπείας ΕΕ-ΗΠΑ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ο οποίος έχει στενές σχέσεις με τον Τζο Μπάιντεν, «ευχαριστεί» τις ΗΠΑ για την υποτιθέμενη επίθεση δολιοφθοράς στους αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream!!!

Ο πρώην υπουργός Άμυνας της Πολωνίας, Ράντεκ Σικόρσκι, απέδωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες τη δολιοφθορά δύο αγωγών, του Nord Stream 1 και 2, που μεταφέρουν φυσικό αέριο από τη Ρωσία στη Γερμανία.

«Σας ευχαριστώ, ΗΠΑ», έγραψε ο Σικόρσκι στο Twitter.

Ο Sikorski διετέλεσε Υπουργός Εθνικής Άμυνας από το 2005 – 2007 και υπηρέτησε ως Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Υφυπουργός Εξωτερικών, στο παρελθόν.

Αυτή τη στιγμή είναι εκλεγμένο μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου!!!

Ο Nord Stream 1 και 2 βρίσκονται στον πυθμένα της Βαλτικής Θάλασσας.

Ο Nord Stream 2 ολοκληρώθηκε πέρυσι, αλλά η Γερμανία δεν το άνοιξε ποτέ επειδή η Ρωσία εισέβαλε στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας, Stanisław Żaryn, κατήγγειλε τον ισχυρισμό του Sikorki στο Twitter ως «ρωσική προπαγάνδα», αποκαλώντας τον ισχυρισμό του «συκοφαντική εκστρατεία κατά της Πολωνίας, των ΗΠΑ και της Ουκρανίας, κατηγορώντας τη Δύση για επιθετικότητα κατά των NS1 και NS2.

Η πιστοποίηση των ρωσικών ψεμάτων αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια της Πολωνίας.

Τι πράξη ωμής ανευθυνότητας!!!».

Στο θέμα παρενέβη με δήλωσή της και η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, η οποία αναρωτήθηκε εάν η συγκεκριμένη δήλωση του πολωνού πολιτικού συνιστά ομολογία τρομοκρατικής ενέργειας για λογαριασμό των ΗΠΑ.

Οι «προφητικές» δηλώσεις Μπάιντεν – Νούλαντ για καταστροφή του Nord Stream

Ήταν Φεβρουάριος του 2022, λίγες μόλις ημέρες πριν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία, και ο Αμερικανός Πρόεδρος δέχεται ερωτήσεις για την αντίδραση των ΗΠΑ στο ενδεχόμενο εισβολής και πολέμου Ρωσίας-Ουκρανίας.

«Αν η Ρωσία εισβάλει, δεν θα υπάρχει πλέον ο Nord Stream 2!!!

Θα δώσουμε ένα τέλος σε αυτό», δήλωσε… προφητικά ο Τζο Μπάιντεν και όταν επέμεινε δημοσιογράφος πως ακριβώς θα γίνει κάτι τέτοιο, ο Μπάιντεν διαβεβαίωσε και υποσχέθηκε πως είναι ικανές οι ΗΠΑ για κάτι τέτοιο!!!!

Ένα μήνα νωρίτερα στο ίδιο μήκος κύματος και η Βικτόρια Νούλαντ, που δήλωνε ότι αν η Ρωσία εισβάλει στην Ουκρανία, με τον ένα τρόπο ή τον άλλον ο Nord Stream 2 δεν θα προχωρήσει!!!

Να σημειωθεί ότι σήμερα στην υπόθεση με τις εκρήξεις στους αγωγούς, αναφέρθηκε και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν ο οποίος κατά τη διάρκειας κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Ινδό ομόλογό του Σουμπραχμανιάμ Τζαϊσανκάρ, υποστήριξε ότι οι διαρροές δεν θα έχουν σημαντική επίδραση στην ενεργειακή κατάσταση της Ευρώπης και πρόσθεσε ότι αν οφείλονται σε δολιοφθορά, αυτό δεν θα είναι προς το συμφέρον κανενός.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.