Ισραήλ: Συντριπτικά στοιχεία από τους εμβολιασμούς των παιδιών με Pfizer!!!

 

Απόλυτη αποδοκιμασία στο κάλεσμα της κυβέρνησης να εμβολιαστούν μικρά παιδιά!!!

 Το Ισραήλ υπήρξε η πρώτη χώρα η οποία επέλεξε τον μαζικό εμβολιασμό με το εμβόλιο της Pfizer!!!

Είναι η χώρα που πρώτη εξασφάλισε της δόσεις και τις χρυσοπλήρωσε, προκειμένου να τις αποκτήσει.

Ο εμβολιασμός ήταν εθνικό στοίχημα, με τους Ισραηλινούς να σπεύδουν για να κάνουν ειδικά τις δύο πρώτες δόσεις.

Αυτό όμως φαίνεται ότι έχει αλλάξει άρδην.

Το ποσοστό των ισραηλινών που είναι πλήρως εμβολιασμένοι, δεν απέχει πλέον πολύ από τον παγκόσμιο μέσο όρο, ενώ σύμφωνα με τα δημόσια στοιχεία το ποσοστό των πλήρως εμβολιασμένων στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο του Ισραήλ!!!

Η εξέλιξη όμως που προκάλεσε σοκ, είναι αυτό που έγινε με το εμβόλιο για βρέφη και νήπια, καθώς η πλατφόρμα άνοιξε μετά από εντολή του υπουργείου υγείας της χώρας και υπάρχει ισχυρή σύσταση για εμβολιασμό περίπου 780.000 παιδιών.

2 ημέρες μετά την εκστρατεία εμβολιασμού του Ισραήλ για μωρά και νήπια, κλείστηκαν μόλις 376 ραντεβού, από 780.000 μωρά και νήπια που δικαιούνται τη δόση!!!

376 στα 780.000 παιδιά σημαίνει πρακτικά ότι ούτε το υγειονομικό προσωπικό της χώρας δεν προτίθεται να εμβολιάσει τα παιδιά του!!!

Είναι μία εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη που ήδη προκαλεί μεγάλες συζητήσεις στο Ισραήλ, αναφορικά με την εμπιστοσύνη του κόσμου στις κυβερνητικές εξαγγελίες και ειδικά τις συστάσεις του υπουργείου υγείας αναφορικά με το εμβόλιο της Pfizer!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.