Έφτασε στην Ταϊβάν η Νάνσι Πελόζι!!! Απειλές από την Κίνα!!!(βίντεο)

Προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ταϊπέι, στην Ταϊβάν, το αεροσκάφος της Νάνσι Πελόζι!!!

Παγκόσμια ανησυχία για ενδεχόμενη αντίδραση της Κίνας!!!

Το πρώτο της μήνυμα!!!

Στο αεροδρόμιο της Ταϊπέι, στην Ταϊβάν, προσγειώθηκε το αεροσκάφος της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι, για την πολυαναμενόμενη επίσκεψή της στη χώρα.

Λίγα μόλις λεπτά μετά την άφιξή της, η Νάνσι Πελόζι έκανε ανάρτηση στο Twitter, στην οποία κάνει λόγο για “ακλόνητη δέσμευση της Αμερικής να υποστηρίξει τη ζωντανή Δημοκρατία της Ταϊβάν”.

Η ανάρτηση της Νάνσι Πελόζι:

“Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας μας στην Ταϊβάν τιμά την ακλόνητη δέσμευση της Αμερικής να υποστηρίξει τη ζωντανή Δημοκρατία της Ταϊβάν.

Οι συζητήσεις μας με την ηγεσία της Ταϊβάν επιβεβαιώνουν την υποστήριξή μας στον συνεργάτη μας και προωθούν τα κοινά μας ενδιαφέροντα, συμπεριλαμβανομένης της προώθησης μιας ελεύθερης και ανοιχτής περιοχής Ινδο-Ειρηνικού”.

Το ενδιαφέρον για την επίσκεψη της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων φαίνεται να είναι ιδιαίτερα έντονο, με το Reuters να παρέχει ζωντανή σύνδεση από το αεροδρόμιο της Ταϊβάν, για να καταγράψει την άφιξη της Νάνσι Πελόσι.

Κατά τη διάρκεια προσγείωσης του αεροσκάφους της Νάνσι Πελόζι, τουλάχιστον 65.000 άτομα παρακολουθούσαν την άφιξή της στο αεροδρόμιο.

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.