Γερμανία: Γυναίκες ναρκώθηκαν με χάπι βιασμού σε πάρτι του SPD!!!

Στο ετήσιο καλοκαιρινό πάρτι του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος συμμετείχαν πάνω από χίλια άτομα!!!

Τα θύματα πιθανώς είναι πολύ περισσότερα!!!

Τουλάχιστον εννέα γυναίκες που παρευρέθηκαν σε εορταστική εκδήλωση του γερμανικού σοσιαλδημοκρατικού κόμματος, στην οποία συμμετείχε ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς, ναρκώθηκαν με λεγόμενα «χάπια βιασμού», ανέφερε σήμερα το SPD στο Γαλλικό Πρακτορείο!!!

«Η αναστάτωση είναι πολύ μεγάλη», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Σοσιαλδημοκρατών, επιβεβαιώνοντας πληροφορίες από την εφημερίδα Tagesspiegel.

Η αστυνομία του Βερολίνου ανακοίνωσε ότι διερευνά υπόθεση σοβαρής σωματικής βλάβης μετά από μήνυση 21χρονης κατά αγνώστου!!!

«Συμβουλεύω όλους τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν καταγγελία», έγραψε στο Twitter η Κάτια Μαστ, μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί εννέα θύματα, αλλά ο εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας δεν απέκλεισε να υπάρχουν περισσότερα!!!

Σε e-mail προς τους συμμετέχοντες στο καλοκαιρινό πάρτι που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης κοντά στο κτίριο της καγκελαρίας, το SPD κατήγγειλε «μια τερατώδη πράξη που καταγγέλθηκε αμέσως από εμάς στην αστυνομία της Bundestag».

Περίπου χίλια άτομα συμμετείχαν στο παραδοσιακό καλοκαιρινό πάρτι του SPD, που γίνεται πριν από τις θερινές διακοπές της Βουλής, στο οποίο συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο καγκελάριος αλλά και πολλοί βουλευτές και συνεργάτες τους!!!

«Ήταν μια εσωτερική εκδήλωση!!!

Μπορούσε κάποιος να μπει μόνο με πρόσκληση», είπε ο εκπρόσωπος.

«Υπάρχουν ακόμη πολλά ερωτηματικά, η αστυνομία ερευνά».

Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία του Βερολίνου, που αναφέρεται σε «καλοκαιρινό πάρτι πολιτικού κόμματος», τόνισε ότι ειδοποιήθηκε από μια 21χρονη γυναίκα που την επομένη του συμβάντος δεν θυμόταν τίποτα από την περασμένη βραδιά!!!

Η κοπέλα πήγε στο νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις και υπέβαλε μήνυση!!!

Στο πάρτι, η νεαρή γυναίκα, η οποία είχε καταναλώσει φαγητά και μη αλκοολούχα ποτά, ένιωσε άσχημα υποφέροντας από ναυτία και ιδιαίτερα ζαλάδες!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.