Χάος!!! Οι Ουκρανοί έριξαν κατά λάθος δικό τους μαχητικό αεροσκάφος!!!(βίντεο)

Σκηνές χάους καταγράφονται στο «ουκρανικό μέτωπο»!!!

Πρόσφατα, οι ίδιοι οι Ουκρανοί κατέρριψαν δικό τους μαχητικό αεροσκάφος!!!

Κάτι που δείχνει τα αυξανόμενα προβλήματα στις ουκρανικές δυνάμεις, αλλά και την ελλιπή εκπαίδευση σε οπλισμό που στέλνει ως βοήθεια η Δύση!!!

Κομφούζιο,συχνά με δραματικές συνέπειες ,για τις ουκρανικές δυνάμεις, καταγράφεται στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Ενδεικτικά, προ ημερών, στις 5 Ιουνίου 2022, οι ίδιοι οι Ουκρανοί κατέρριψαν με αντιαεροπορικό ένα δικό τους μαχητικό αεροσκάφος, τύπου «Σουχόϊ 27» (Su-27P1M).

Τη μια ημέρα, εκείνη της κατάρριψης, στο πλαίσιο του προπαγανδιστικού πολέμου, οι Ουκρανοί θριαμβολογούσαν και ανέβαζαν το βίντεο της κατάρριψης στα social media, υποστηρίζοντας ότι «έριξαν» ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος στην περιοχή Ζαπαρόζιε, και μια ημέρα μετά το ίδιο το Κίεβο παραδέχτηκε ότι η κατάρριψη έγινε κατά λάθος (!) από… φίλια πυρά!!!

Ρώσοι στρατιωτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι δεν πρόκειται για τη μοναδική κατάρριψη ουκρανικού μαχητικού από φίλια πυρά. Χαρακτηριστικά ο εν αποστρατεία Ρώσος στρατιωτικός και νυν αναλυτής, Μιχαήλ Χονταριόνοκ, ο οποίος μάλιστα αρχικά είχε διαφωνήσει με την απόφαση της Μόσχας για εισβολή στην Ουκρανία, θεωρεί ότι «τουλάχιστον πέντε μαχητικά Su-27 χάθηκαν από τα δικά τους πυρά».

Δείτε τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί

Προφητική ανάλυση Ρώσου στρατιωτικού: Οι αιτίες της «Πύρρειας νίκης» της Ρωσίας στην Ουκρανία

Ο ίδιος υποστηρίζει την άποψη ότι από τον πρώτο κιόλας μήνα του πολέμου (Φεβρουάριος – Μάρτιος) οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, με αντιαεροπορικά συστήματα, κατέρριψαν περίπου δέκα δικά τους αεροσκάφη!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.