Μαζικές παραδόσεις Ουκρανών στρατιωτών στο Ντόνμπας – «Οι Ρώσοι κερδίζουν» παραδέχονται οι Βρετανοι!!!(βίντεο)

Oι Ουκρανοί παραδίνονται μαζικά στα μέτωπα του Ντόνμπας ενώ οι Βρετανοί παραδέχονται ότι οι πολεμικές συγκρούσεις στην περιοχή εξελίσσονται πολύ άσχημα για το Κίεβο!!!

Στο Σεβεροντονέτσκ οι μάχες στο εργοστάσιο Azot είναι έντονες….καθώς έχει  δοθεί εντολή από την Μόσχα το βιομηχανικό συγκρότημα να πέσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Το Ντόνμπας δεν είναι απλά μία περιοχή στην ανατολική Ουκρανία.

Το Κίεβο έχει συγκεντρώσει τις καλύτερες στρατιωτικές του δυνάμεις και το μεγαλύτερο μέρος αυτών έχει εξουδετερωθεί.

Ότι αξιόλογο διαθέτουν οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις  έχει καταναλωθεί στο Ντόνμπας, στο Νικολάεφ και στο Χάρκοβο.

Αν οι ουκρανικές δυνάμεις στο Ντόνμπας καταστραφούν οι Ρώσοι πέραν του εδαφικού κέρδους θα έχουν αποκτήσει ένα ισχυρό προγεφύρωμα στην «καρδιά» της ουκρανικής ενδοχώρας που θα τους επιτρέπει να «σφίξει» Χάρκοβο και Ζαπορίζιε με εξασφαλισμένο ανεφοδιασμό αφού θα υπάρχει εδαφική συνέχεια μέχρι τα ρωσικά σύνορα.

Όταν οι Ρώσοι ανακοίνωσαν τι θα επικεντρωθούν στις επιχειρήσεις στο Ντόνμπας, στην Δύση προσπάθησαν να το εμφανίσουν ως παραδοχή της ήττας των Ρώσων στην Ουκρανία!!!

Δεν ήταν όμως έτσι τα πράγματα, γνώριζαν και οι ίδιοι την έκταση των οχυρωματικών έργων και των αμυντικών γραμμών που είχαν δημιουργήσει στην περιοχή οι δυνάμεις του Κιέβου με τη δική τους καθοδηγήσει ακριβώς για να σταματήσουν μία ρωσική προέλαση σε μία τεράστια πεδινή έκταση!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.