Φρικαλεότητες ένθεν και ένθεν ΔΥΣΤΥΧΩΣ: Οι σοροί Ρώσων στρατιωτών σχηματίζουν το γράμμα «Ζ» σε χωριό κοντά στο Χάρκοβο!!!

Μια σοκαριστική φωτογραφία δημοσιεύει το Associated Press που δείχνει τις σορούς στρατιωτών να σχηματίζουν το γράμμα «Ζ» κοντά στο Χάρκοβο, στην Ουκρανία!!!

Η φωτογραφία ελήφθη στις 2 Μαϊου και αναρτήθηκε στις 3 Μαϊου στο ειδησεογραφικό πρακτορείο με την εξής λεζάντα:

«Τα σώματα αγνώστων ανδρών, που πιστεύεται ότι είναι Ρώσοι στρατιώτες, τοποθετημένα ώστε να σχηματίζουν το γράμμα Ζ, σύμβολο της ρωσικής εισβολής, βρέθηκαν κοντά σε ένα χωριό που ανακαταλήφθηκε πρόσφατα από τις ουκρανικές δυνάμεις στα περίχωρα του Χάρκοβο, στην Ουκρανία, τη Δευτέρα, 2 Μαΐου 2022!!!

Τα προάστια του Χάρκοβο έχουν την αίσθηση ενός υπαίθριου νεκροτομείου, όπου οι νεκροί κείτονται στα αζήτητα και ανεξήγητα, μερικές φορές για εβδομάδες, καθώς οι ουκρανικές και οι ρωσικές δυνάμεις μάχονται για τον έλεγχο των περιοχών αυτών»!!!

Σκληρές μάχες κοντά στο Χάρκοβο, ανακαλύφθηκαν σοροί αμάχων σε σπίτια σε και σε αυτοκίνητα!!!

Η Ουκρανία απώθησε τον στρατό του Πούτιν από τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της, το Χάρκοβο, σε μια επιτυχημένη αντεπίθεση, καθώς πτώματα Ρώσων στρατιωτών βρέθηκαν τοποθετημένα σε ένα φρικτό σχέδιο Ζ – το σύμβολο της εισβολής της – σε ένα χωριό που ανακαταλήφθηκε.

Οι Ουκρανοί στρατιώτες εισέβαλαν ανατολικά έξω από το Χάρκοβο, στη βορειοανατολική Ουκρανία, τη Δευτέρα και κατάφεραν να ανακαταλάβουν την πόλη Staryi Saltiv περίπου 30 μίλια μακριά, σύμφωνα με ενημέρωση των υπηρεσιών πληροφοριών του Πενταγώνου.

Δημοσιογράφοι που επιχείρησαν να βγουν από το Χάρκοβο πίσω από τα προελαύνοντα στρατεύματα περιέγραψαν την κοντινή ύπαιθρο ως «υπαίθριο νεκροταφείο», με τους δρόμους και τα χωράφια γεμάτα πτώματα.

Ένα από τα πιο αποτρόπαια σκηνικά ήταν η ανακάλυψη πτωμάτων που εικάζεται ότι είναι Ρώσοι στρατιώτες, τοποθετημένα σε σχήμα «Ζ»!!!

Τα πτώματα πολιτών βρέθηκαν επίσης μέσα σε διαμερίσματα και καμένα οχήματα σε κοντινή απόσταση.

Το γράμμα Ζ, σύμβολο της ρωσικής εισβολής

Το γράμμα Ζ, ένα φαινομενικά απλό γράμμα του αλφάβητου, έχει γίνει σύμβολο της ρωσικής εισβολής.

Αναλυτές και στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες εντόπισαν για πρώτη φορά το γράμμα Ζ ζωγραφισμένο με το χέρι σε ρωσικά τανκς και στρατιωτικά φορτηγά που συγκεντρώθηκαν στα ουκρανικά σύνορα στις 19 Φεβρουαρίου, οδηγώντας σε εκτεταμένες εικασίες μεταξύ των δυτικών ειδικών σχετικά με τι σημασία του.

Από εκεί και πέρα έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως από τη Ρωσία ενώ το έχουν χρησιμοποιήσει ακόμη και Ρώσοι αθλητές θέλοντας να δείξουν την υποστήριξή τους στον  πόλεμο που διεξάγει η χώρα τους κατά της Ουκρανίας.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.