Φαιδρές δικαιολογίες φον ντερ Λάιεν για το… μη εμπάργκο στο ρωσικό πετρέλαιο!!!(βίντεο)

Τροφή για σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από δηλώσεις της προέδρου της Κομισιόν, την ώρα που οι ευρωπαϊκές προσπάθειες, παρά τα μεγάλα λόγια, οδηγούν προς αδιέξοδο!!!

Το ότι η ευρωπαϊκή υποκρισία έχει χτυπήσει… κόκκινο μετά τα μεγάλα λόγια, τις πολυδιαφημισμένες κυρώσεις που θα γονάτιζαν την πολεμική μηχανή της Μόσχας μέσα σε λίγες ημέρες και τα σοβαρά πλήγματα στη ρωσική οικονομία είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό!!!

Ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι μάσκες έπεσαν σχετικά με την διεθνή κοροϊδία (και από τη Δύση και από τη Ρωσία) για τις πληρωμές των καυσίμων σε ρούβλια, ευρώ ή δολάρια!!!

Τώρα η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν πάει τις δικαιολογίες (ή την κοροϊδία) ένα βήμα παραπέρα, καθώς, σε πρόσφατη συνέντευξή της, εξήγησε την αλάθητη στρατηγική της Ε.Ε. σε σχέση με το ρωσικό πετρέλαιο, επισημαίνοντας ότι για να σωθεί η  Ένωση από τον Πούτιν πρέπει να… συνεχίσει να αγοράζει από τη Μόσχα!!!

«Πρέπει να βρούμε την σωστή ισορροπία και αυτό είναι το δυνατό μας σημείο απέναντι στην επιθετικότητα του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Για παράδειγμα το ρωσικό πετρέλαιο.

Εάν σταματήσουμε πλήρως και άμεσα τις εισαγωγές στο ρωσικό πετρέλαιο θα του δώσουμε τη δυνατότητα να πάρει το πετρέλαιο που δεν πουλά στην Ε.Ε. και να το πουλήσει στις διεθνείς αγορές όπου οι τιμές θα είναι αυξημένες και να γεμίζει με τον τρόπο αυτό το πολεμικό του ταμείο» είπε μιλώντας στο MSNBC.(ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΕΣ από τους λεγόμενους “ηγέτες” της Ευρώπης!!!)

Και συνεχίζοντας τις απίστευτες δηλώσεις η πρόεδρος της Κομισιόν συμπλήρωσε:

Πρέπει να έχουμε σωστή στρατηγική και είναι σημαντικό να καλέσουμε και τον υπόλοιπο κόσμο για να διασφαλίσουμε ότι θα αποτελειώσουμε το πολεμικό του θησαυροφυλάκιο» για να καταλήξει πως σε γενικές γραμμές η εξάρτηση της Ε.Ε. από τη ρωσική ενέργεια θα σταματήσει κάποια στιγμή και η Ένωση δεν θα επιστρέψει.

Όλα αυτά την ώρα που η ηγεσία της Ε.Ε. και των κρατών – μελών προσπαθούν να πείσουν τους Ευρωπαίους πολίτες να φορούν διπλά μπουφάν το χειμώνα και να χαμηλώνουν τα κλιματιστικά τους το καλοκαίρι για να βοηθήσουν τον πόλεμο για τον «ελεύθερο κόσμο».

Μαθήματα καπιταλισμού ή μαθήματα δουλέματος από την κυρία πρόεδρο;

Δείτε τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.