Τζο Μπάιντεν: Έκανε χειραψία με τον… αέρα και προβληματίζει!!!(Βίντεο)

Ερωτήματα για τη νοητική υγεία του προέδρου των ΗΠΑ έχει προκαλέσει η… αόρατη χειραψία του Τζο Μπάιντεν!!!

Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν φαίνεται να έμεινε με άδεια χέρια στην προσπάθειά του να κάνει χειραψία με κάποιο πρόσωπο που ποτέ δεν υπήρξε, μετά από ομιλία σε πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας την Πέμπτη!!!

Ο Μπάιντεν, 79 ετών, είχε μόλις ολοκληρώσει την ομιλία του σχεδόν 40 λεπτών στο Γεωπονικό και Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Γκρίνσμπορο, όταν έστριψε προς τα δεξιά της σκηνής, με το χέρι του τεντωμένο σε στάση χειραψίας προς το… πουθενά!!!

Όπως φαίνεται στα πλάνα που κατέγραψαν τη στιγμή, δεν υπήρχε κανένας άλλος στη σκηνή και κανείς από το πλήθος που καταχειροκροτούσε δεν πλησίασε τον πρόεδρο για να ανταποδώσει τον χαιρετισμό!!!

Δείτε τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, στην αρχή της ομιλίας του, έσφιξε το χέρι του Μάλκολμ Χόκινς, του φοιτητή ηλεκτρολόγων μηχανικών που τον παρουσίασε κατά την άφιξή του.

Ορισμένοι πολιτικοί αντίπαλοι του Μπάιντεν αντέδρασαν στην “άβολη” αυτή έξοδό του, συμπεριλαμβανομένου του Ρεπουμπλικανού γερουσιαστή Τεντ Κρουζ, ο οποίος δημοσίευσε στο Twitter ένα emoji με ρολό στα μάτια του αμερικανού προέδρου μαζί με πλάνα της επίμαχης χειραψίας.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.