Ουκρανικά στρατεύματα σκοτώνουν αιχμάλωτους Ρώσους στρατιώτες!!!(βίντεο με πολύ ΣΚΛΗΡΕΣ εικόνες)

Ένα ακίνητο καρέ από ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο τη Δευτέρα δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες στη σκηνή όπου Ρώσοι στρατιώτες εκτελέστηκαν γύρω στις 30 Μαρτίου.

…VOENACHER μέσω Telegram
Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Διαδίκτυο τη Δευτέρα και επαληθεύτηκε από τους New York Times φαίνεται να δείχνει μια ομάδα Ουκρανών στρατιωτών να σκοτώνουν αιχμάλωτους Ρώσους στρατιώτες έξω από ένα χωριό δυτικά του Κιέβου.

«Είναι ακόμα ζωντανός!!!

Κινηματογραφήστε αυτούς τους επιδρομείς.

Κοίτα, είναι ακόμα ζωντανός.

Λαχανίζει», λέει ένας άνδρας καθώς ένας Ρώσος στρατιώτης με ένα σακάκι τραβηγμένο πάνω από το κεφάλι του, προφανώς τραυματισμένος, φαίνεται να αναπνέει ακόμα.

Στη συνέχεια, ένας στρατιώτης πυροβολεί τον άνδρα δύο φορές.

Αφού ο άνδρας συνεχίζει να κινείται, ο στρατιώτης τον πυροβολεί ξανά και αυτός σταματά.

Οι  New York Times δεν δημοσιεύουν το βίντεο λόγω των πολύ σκληρών εικόνων που περιέχει!!!

Παρ’ όλα αυτά έχουν αποφανθεί ότι είναι ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ!!!

Τουλάχιστον τρεις άλλοι φαινομενικά Ρώσοι στρατιώτες,συμπεριλαμβανομένου ενός με εμφανή πληγή στο κεφάλι που έχει τα χέρια του δεμένα πίσω από την πλάτη του, φαίνονται νεκροί κοντά στο θύμα.

Όλοι φορούν καμουφλάζ και τρεις έχουν λευκές μπράτσες που φορούν συνήθως τα ρωσικά στρατεύματα.

Ο εξοπλισμός είναι διάσπαρτος γύρω τους και υπάρχουν κηλίδες αίματος κοντά στο κεφάλι κάθε άνδρα.

Οι στρατιώτες βρίσκονται στο δρόμο λίγα μέτρα από ένα BMD-2, ένα μαχητικό όχημα πεζικού που χρησιμοποιείται από ρωσικές αερομεταφερόμενες μονάδες.

Κάποιοι φαίνεται να έχουν αφαιρέσει τα μπουφάν, τα παπούτσια ή τα κράνη τους.

Πιο πάνω στο δρόμο, διακρίνονται άλλα κατεστραμμένα οχήματα.

Το βίντεο γυρίστηκε σε έναν δρόμο ακριβώς βόρεια του χωριού Dmytrivka, περίπου επτά μίλια νοτιοδυτικά της Bucha, όπου η ανακάλυψη εκατοντάδων πτωμάτων ανθρώπων με πολιτικά ρούχα τις τελευταίες ημέρες προκάλεσε κατηγορίες ότι τα ρωσικά στρατεύματα σκότωσαν αμάχους καθώς υποχωρούσαν.

Οι δολοφονίες φαίνεται να ήταν το αποτέλεσμα μιας ουκρανικής ενέδρας μιας ρωσικής στήλης που σημειώθηκε στις 30 Μαρτίου ή γύρω στις 30 Μαρτίου, καθώς τα ρωσικά στρατεύματα αποσύρονταν από μικρές πόλεις δυτικά του Κιέβου, που ήταν το σκηνικό σκληρών μαχών για εβδομάδες.

Ο Oz Katerji, ένας ανεξάρτητος δημοσιογράφος, δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες της κατεστραμμένης στήλης στο Twitter στις 2 Απριλίου και έγραψε ότι οι στρατιώτες του είπαν ότι οι Ρώσοι είχαν δεχτεί ενέδρα 48 ώρες νωρίτερα.

Ακολουθεί το βίντεο αλλά σας προειδοποιούμε ότι έχει ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

https://t.me/voenacher/14106

Το υπουργείο Άμυνας της Ουκρανίας ανάρτησε επίσης στο Twitter την καταστροφή της ρωσικής αυτοκινητοπομπής, αποκαλώντας την «ακριβή εργασία» από τις ουκρανικές δυνάμεις.

«Αυτοί δεν είναι καν άνθρωποι», λέει ένας Ουκρανός στρατιώτης στο βίντεο καθώς περπατά ανάμεσα στα κατεστραμμένα οχήματα, προσθέτοντας ότι δύο Ρώσοι υπολοχαγοί είχαν αιχμαλωτιστεί.

Οι Ουκρανοί στρατιώτες αναγνωρίζονται από τα μπαλώματα της σημαίας και τα μπλε λουράκια τους και επαναλαμβάνουν τη «δόξα στην Ουκρανία» πολλές φορές.

Η μονάδα τους δεν είναι ξεκάθαρη, αλλά στο βίντεο της δολοφονίας, ένας από τους άνδρες αναφέρεται σε μερικούς από αυτούς ως «παλικάρια της Belgravia», πιθανώς αναφερόμενος σε μια οικιστική ανάπτυξη που ονομάζεται Belgravia που βρίσκεται μερικές εκατοντάδες μέτρα από το περιστατικό.

Ένα ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων που δημοσίευσε ένα βίντεο από τις συνέπειες της ενέδρας στις 30 Μαρτίου το περιέγραψε ως έργο της «Γεωργιανής Λεγεώνας», μιας παραστρατιωτικής μονάδας Γεωργιανών εθελοντών που σχηματίστηκε για να πολεμήσει για λογαριασμό της Ουκρανίας το 2014.

Υ.Γ

Το κείμενο είναι από τους New York Times και χρησιμοποιήθηκε αυτόματος μεταφραστής 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.