Κεραυνοί Μαριάννας Τουμασάτου σε ΔΕΗ και σε ΜΜΕ που κουκουλώνουν με Πισπιρίγκου!!!

Καταλαβαίνω ότι ενδεχομένως να συμφέρει ένα κράτος να ξεχάσουμε ή να μην πολυ-ασχοληθούμε με το γεγονός ότι η ΔΕΗ έχει πάει πάνω στο κεφάλι μου, σαν κορώνα είναι δηλαδή!!!

Τα ΜΜΕ βομβαρδίζουν τους πολίτες με βόμβες…Πισπιρίγκου.

Την ίδια ώρα  οι ίδιοι πολίτες δέχονται σκληρή επίθεση στο εισόδημά τους από το πανάκριβο ηλεκτρικό ρεύμα, αλλά τα ΜΜΕ κρίνουν ότι δεν αξίζει να προβάλλουν το θέμα όσο την Πισπιρίγκου και τον Δασκαλάκη.

Δεν συγκινούνται ούτε από τα παλάτια του Στάσση που παίρνει από τη ΔΕΗ 1.000 ευρώ την ημέρα, ούτε τα μπόνους των 16 εκατ. για τα στελέχη  της ΔΕΗ, ούτε καν από την καταραμένη ρήτρα αναπροσαρμογής!!!

Ομως, δεν συμβαίνει το ίδιο με όλους τους ανθρώπους παρά την υπερπροσπάθεια των ΜΜΕ. Ετσι «καταπέλτης» ήταν η  Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στα ΜΜΕ, την ώρα που τα ελληνικά νοικοκυριά υποφέρουν από τους υπέρογκους λογαριασμούς ρεύματος, την ώρα που πληρώνουμε οι Έλληνες πολίτες το πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη, και τα golden boys της ΔΕΗ αμείβονται με εξωφρενικά ποσά και χτίζουν βίλες. Η ίδια κάνει λόγο για «κουκούλωμα».

Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε συγκλονισμένη με την τραγική υπόθεση της Πάτρας, ωστόσο όπως τονίζει, όλος αυτός ο καταιγισμός ειδήσεων γύρω από την Ρούλα Πισπιρίγκου, συμφέρει την κυβέρνηση που προσπαθεί να περάσει κάτω από το χαλί τις εξωφρενικές αυξήσεις της ΔΕΗ.

«Καταλαβαίνω ότι ενδεχομένως να συμφέρει ένα κράτος να ξεχάσουμε ή να μην πολυ-ασχοληθούμε με το γεγονός ότι η ΔΕΗ έχει πάει πάνω το κεφάλι μου, σαν κορώνα είναι δηλαδή, οπότε να ασχοληθώ μόνο με την Πάτρα -η οποία είναι τραγικό γεγονός με το συζητώ- εγώ δεν μπορώ να το παρακολουθήσω, με ξεπερνάει όμως όλα θέλουνε να μην τα συνηθίσουμε, γιατί όταν ασχολούμαστε 50 ώρες τη μέρα με αυτό το συνηθίζουμε και θέλουμε την παραπάνω πληροφορία που θα βγάλει την καινούργια αδρεναλίνη που θα μας πάει παραπέρα και ξαφνικά γινόμαστε “βρικόλακες” χωρίς να είναι ο στόχος κανενός φαντάζομαι θεατή να βρικολακιάζει.

«Ο ελληνικός λιγνίτης κάνει κακό στο περιβάλλον και ο άλλος όχι;»

Από την άλλη μεριά όμως έτσι τον κρατάμε ότι δε θυμάται.

Δεν ξέρει πόσο πάει η κιλοβατώρα.

Τι έγινε με τη μικρή ΔΕΗ, τι έγινε με τη μεγάλη ΔΕΗ, πότε μπόρεσε να σταθεί λίγο στα πόδια της και γιατί την πουλάμε και γιατί αφού εμείς βγάζαμε ενέργεια με λιγνίτη καταργήσανε τον λιγνίτη να φτιάξουμε το περιβάλλον, αλλά πήραμε ενέργεια απέξω που την φτιάχνουν με λιγνίτη.

Δηλαδή ο ελληνικός λιγνίτης κάνει κακό στο περιβάλλον και ο άλλος όχι;» δήλωσε μιλώντας στο provocateur.gr και έκανε λόγο για «κουκούλωμα»!!!

«Αυτό με ενοχλεί ότι όταν χρησιμοποιείς κάτι το οποίο είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό όπως είναι η Πάτρα για να κάνεις κουκούλωμα και σε άλλα πράγματα δεν το θεωρώ έντιμο και δεν ΟΥΤΕ και έξυπνο» πρόσθεσε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.