Τι λέει τώρα ο Πούτιν για την επίθεση στην Ουκρανία!!!

Θέτει σε κίνδυνο το μέλλον του ουκρανικού κράτους υποστηρίζει ο Ρώσος Πρόεδρος για την κυβέρνηση Ζελένσκι.

Εχουμε καταστρέψει στην στρατιωτική υποδομή τους.

Δηλώνει ότι δεν θα επιβάλει στρατιωτικό νόμο στη χώρα του.

Η σημερινή ηγεσία στο Κίεβο πρέπει να κατανοήσει ότι εάν συνεχίσει με το ίδιο πνεύμα, θέτει υπό αμφισβήτηση το μέλλον του ουκρανικού κράτους, και αν συμβεί αυτό, θα είναι αποκλειστικά ευθύνη τους, δηλώνει ο Βλάντιμιρ Πούτιν σύμφωνα με ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Οι απειλές για την ασφάλεια της Ρωσίας δεν είναι «ανοησίες», είπε ο Πούτιν και για άλλη μια φορά υποστήριξε ότι προσπαθούσε να επιλύσει τη διένεξη με την Ουκρανία με ειρηνικό τρόπο.

Ηταν απαραίτητο να επιτρέψουμε τους πολίτες στο Ντονμπας να μιλούν ρωσικά και να ζήσουν με τον δικό τους τρόπο, αλλά οι αντίπαλοι τους απέκλεισαν, υποστηρίζει συμπληρώνοντας ότι «δεν είναι αδέσποτα σκυλιά, 13 έως 14 χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν, αλλά η Δύση δεν το προσέχει αυτό». Ο Πούτιν χαρακτήρισε δύσκολη την απόφαση να διεξαχθεί «ειδική επιχείρηση» στην Ουκρανία και συμπλήρωσε ότι δεν υπάρχουν σχέδια να μπει η Ρωσία σε «κατάστασης έκτακτης ανάγκης».

Ο στρατιωτικός νόμος εισάγεται με νόμο σε περίπτωση εξωτερικής επίθεσης, αλλά δεν έχουμε τέτοια κατάσταση και ελπίζω ότι δεν θα υπάρξει.

Σύμφωνα με τον ίδιο η καταστροφή της στρατιωτικής υποδομής στην Ουκρανία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Στρατεύσιμοι δεν συμμετέχουν στη στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία και δεν σκοπεύουμε να τους βάλουμε να συμμετέχουν, είπε, ευχαριστώντας όσους προσφέρονται να πολεμήσουν.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.