ΣΟΚ για Η.Π.Α και Ε.Ε !!! Ινδία και Ρωσία συμφώνησαν για εμπορικές συναλλαγές ΧΩΡΙΣ δολάριο & ευρώ!!!

Η Ινδία φαίνεται πως έκανε την γεωπολιτική της επιλογή και τάσσεται στο πλευρό της Ρωσίας (και συνεπώς εντάσσεται στον υπό σχηματισμό ανατολικό άξονα) και συμφώνησε με την Μόσχα να αποβάλουν από τις συναλλαγές τους τα αμερικανικά δολάρια και το ευρώ και να χρησιμοποιούν στην θέση τους τα εθνικά τους νομίσματα!!!

Η Ρωσία και η Ινδία ολοκληρώνουν μια εμπορική συμφωνία σε ρούβλια και ρουπίες εντός μιας εβδομάδας, αποκλείοντας το ευρώ και το δολάριο ΗΠΑ.

Παρόμοιες διεργασίες έχουν ακολουθηθεί και στις συναλλαγές Κίνας-Ρωσίας.

Ταυτόχρονα η Κίνα επιχειρεί μία μεγάλη γεωστρατηγική κίνηση με την οποία επιδιώκει να αγοράζει πετρέλαιο από την Σ.Αραβία με γουάν και όχι με δολάρια!!!

Αν κάποιος δει από ψηλά ολόκληρη την γεωπολιτική εικόνα, αυτό που θα διαπιστώσει είναι ότι υπάρχουν σοβαρές προσπάθειες στην Ανατολή, για πλήρη αποδολαριοποίηση των συναλλαγών και εν τέλει για την δημιουργία ενός ισχυρού γεωπολιτικού και οικονομικού άξονα, που θα έχει στρατιωτικές προεκτάσεις, και θα αποτελεί το αντίπαλο δέος απέναντι στην Δύση και το ΝΑΤΟ.

Οι ΗΠΑ για κάποιος λόγο που μόνο αυτές καταλαβαίνουν, θεωρούσα πως ήταν εφικτό να αποσπάσουν την Ινδία από την Ανατολή και να την εντάξουν στα δυτικά πλαίσια.

Αυτό ήταν λάθος από την αρχή ακόμα και σαν σκέψη, καθώς Ινδία λόγω γεωγραφικής γειτνίασης μόνο στον ανατολικό άξονα θα μπορούσε να ενταχθεί.

Άλλωστε η Ρωσία στήριξε και στηρίζει την Ινδία εδώ και πολλές δεκαετίες και αυτό στο Νέο Δελχί δεν το ξεχνούν.

Το μόνο που ενοχλεί τους Ινδούς είναι η αντιπαλότητα με την Κίνα, αλλά αυτό είναι κάτι που το έχει αναλάβει η Μόσχα, δηλαδή να ομαλοποίηση τις όποιες διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στις δύο πολυπληθέστερες χώρες του πλανήτη!!!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ;;;

Οι άνθρωποι που θέλουν να λέγονται ηγέτες στο δυτικό κόσμο πήγαν να παγιδεύουν τον Ρώσο πρόεδρο και έπεσαν στην παγίδα του!!!

Πώς πίστεψαν άραγε ότι ο Πούτιν δεν θα είχε οργανώσει καλά τις εναλλακτικές κινήσεις του;;;

Άνθρωποι  ΔΙΧΩΣ γνώση της πραγματικής οικονομίας,ΜΟΝΟ μέσω των εγχειριδίων των “καλύτερων πανεπιστημίων”, συζητούν γελώντας και έχοντας την ιδέα ότι ελέγχουν το παγκόσμιο οικονομικό, γεωστρατηγικο καθεστώς  με λανθασμένη αποκωδικοποίηση γεγονότων ΔΕΝ μπορούν να προστατέψουν τους πολίτες τους ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!

 

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.