Ρωσία: Σε υψηλό ενός μήνα το ρούβλι!!!Πώς εξηγείται!!!

Σε υψηλό ενός μήνας κινείται το ρούβλι έναντι του αμερικανικού δολαρίου στην αγορά συναλλάγματος, εν μέσω των συνεχιζόμενων κυρώσεων των χωρών της Δύσης προς τη Ρωσία για τον πόλεμο στην Ουκρανία!!!

Λίγο πριν από τις 10:00 της Τρίτης (ώρα Ελλάδας) το ρωσικό νόμισμα ενισχυόταν 2% έναντι του δολαρίου, με την ισοτιμία να διαμορφώνεται στα 87,98 ρούβλια ανά δολάριο και λίγο νωρίτερα στα 87,40 ρούβλια ανά δολάριο, στο υψηλότερο επίπεδο από τις 28 Φεβρουαρίου, 4 μέρες μετά από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία!!!

Στο χρηματιστήριο της Μόσχας, ο δείκτης MOEX ενισχύεται στις 11:10 (ώρα Ελλάδας) 3,83% στις 2.522 μονάδες, με την αεροπορική Aeroflot και την τράπεζα VTB να σημειώνουν τα μεγαλύτερα κέρδη!!!

Η ρωσική αγορά ανοίγει και πάλι σταδιακά και επιστρέφει στην ομαλότητα ύστερα από την αναστολή των συναλλαγών που προκάλεσαν οι κυρώσεις της Δύσης στη Μόσχα.

Πώς εξηγείται αυτό;;;

Με την ανακοίνωση του Πούτιν ότι θα απαιτήσει η πληρωμή της ενέργειας που διοχετεύεται στις ευρωπαϊκές κυρίως αγορές να γίνονται σε ρούβλια ειδάλλως θα κλείσει τις στρόφιγγες!!!

Εδώ θα γίνει μεγάλη μάχη με ισορροπίες ΤΡΟΜΟΥ και μπλοφες ένθεν και ένθεν για το ποιος θα υπερισχύσει μετά από την δήλωση των G7 ότι δεν πρόκειται να πληρώσουν σε ρούβλια!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.