ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ για ΧΛΕΥΑΣΜΟ!!! Κυρώσεις της FIFE σε ρωσικές γάτες!!!

Διαστάσεις παραφροσύνης παίρνουν πλέον οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας για την εισβολή της στην Ουκρανία!!!

Μετά τις κυρώσεις στον χώρο του πολιτισμού σε διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, όπως του Κουστουρίτσα, με τις οποίες δημιουργείται σιγά σιγά ένα κλίμα νεο-μακαρθισμού με απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον, στο στόχαστρο τώρα μπαίνουν οι γάτες που γεννήθηκαν στη Ρωσία!

Η Διεθνής Ομοσπονδία Γάτας (FIFE) ανακοίνωσε ότι απέκλεισε τις ρωσικές γάτες από τους διεθνείς διαγωνισμούς της!!!

Αναφέρεται σε γάτες που έχουν γεννηθεί στη Ρωσία ή ανήκουν σε Ρώσους και τους απαγορεύει να παίρνουν μέρος σε διεθνείς διαγωνισμούς!!!

Ο Διεθνής Οργανισμός FIFe (από το γαλλικό της όνομα, Fédération Internationale Féline) δήλωσε σοκαρισμένος και τρομοκρατημένος για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και ανέφερε ότι, «ένιωθαν ότι δεν μπορούν απλώς να παρακολουθήσουν αυτές τις ωμότητες και να μην κάνουν τίποτα».

Αναφέρεται σε γάτες που έχουν γεννηθεί στη Ρωσία ή ανήκουν σε Ρώσους και τους απαγορεύει να παίρνουν μέρος σε διεθνείς διαγωνισμούς!!!

Η απαγόρευση θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι το τέλος Μαΐου, οπότε και θα επανεξεταστεί η απαγόρευση.

«Καμία γάτα που ανήκει σε εκθέτες που ζουν στη Ρωσία δεν μπορεί να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε έκθεση της FIFe εκτός Ρωσίας, ανεξάρτητα από την οργάνωση στην οποία οι εκθέτες αυτοί είναι μέλη», ανέφερε η οργάνωση, η οποία καλύπτει σχεδόν 40 χώρες σε Ευρώπη, Νότια Αμερική και την Ασία!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.