Χάνει τελικό Champions league και Eurovision η Ρωσία!!!Και οι ΔΙΧΩΣ προηγούμενο κυρώσεις συνεχίζονται!!!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Broadcasting (EBU) ανακοίνωσε ότι η Ρωσία δεν θα συμμετάσχει στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο της EBU έλαβε την απόφαση μετά από σύσταση από το διοικητικό όργανο του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, με βάση τους κανόνες της εκδήλωσης και τις αξίες της EBU.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η απόφαση αντικατοπτρίζει την ανησυχία ότι, υπό το φως της άνευ προηγουμένου κρίσης στην Ουκρανία, η συμπερίληψη μιας Ρωσικής συμμετοχής στον φετινό Διαγωνισμό θα έφερνε τον διαγωνισμό σε ανυποληψία.

«Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην προστασία των αξιών ενός πολιτιστικού διαγωνισμού που προωθεί τη διεθνή ανταλλαγή και κατανόηση, φέρνει κοντά το κοινό, γιορτάζει τη διαφορετικότητα μέσω της μουσικής και ενώνει την Ευρώπη σε μια σκηνή.»

Ούτε ο τελικός του Champions league στη Ρωσία!!!

ΠΑΓΩΣΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!

Το άλλο που το πάτε 

Δέσμευση περιουσιακών στοιχείων των Πούτιν και Λαβροφ ανακοίνωσαν οι Ευρωπαίοι!!!

Δια στόματος του Θανάση Αυγερινού (ανταποκριτή του Open)και πολύ καλού γνώστη των Ρωσικών θεμάτων γελώντας ενημέρωσε ότι με νόμο του 2008 του Πούτιν κανένας κυβερνητικός δεν μπορεί να έχει περιουσιακά τους στοιχεία εκτός Ρωσίας!!!

Αλήθεια  πολλές φορές αναρωτιέμαι  ποια άτομα έχουμε επιλέξει για να αποφασίζουν για εμάς!!!

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.