Μ. Σχοινάς: Για αναγκαστική εξάντληση του στοκ των εμβολίων της Ε.Ε και μετά τα μονοκλωνεικα αντισώματα!!!

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, υπεύθυνος για την προώθηση του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις του προβαίνει σε μια εξαιρετικά αμφιλεγόμενη διατύπωση η οποία προκαλεί σοβαρά ερωτήματα και απαιτεί εξηγήσεις.

Ο κ. Σχοινάς ο οποίος έχει εντρυφήσει στους μηχανισμούς της Ε.Ε. και στον τρόπο λειτουργίας των λόμπυ επιρροής στις Βρυξέλλες, εξυμνεί το γεγονός ότι η Ένωση έχει προμηθευτεί τις απαιτούμενες ποσότητες των εμβολίων για να ανταπεξέλθει στις ανάγκες των χωρών μελών για το 2022 αλλά και για το 2023!!!

Κάτι το αυτονόητο δηλαδή αν δει κανείς τα γεγονότα με τη ματιά ενός υπεύθυνου επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Δεν πρόκειται δηλαδή περί άθλου αλλά απλά για την υλοποίηση ενός προγραμματισμού της Ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας.

Ωστόσο ο κ. Σχοινάς αποκαλύπτει και μια περίεργη πτυχή.

Αφού παραδέχεται πως οι Ευρωπαϊκοί θεσμοί έχουν εγκρίνει μια σειρά από θεραπείες για τον Covid-19, ομολογεί στη συνέχεια πως η Κομισιόν δεν έχει προβεί σε μαζικές αγορές αυτών των θεραπειών (μονοκλωνικά αντισώματα, φάρμακα Merc, Pfizer) αι αυτό μέχρι να εξαντληθούν τα αποθέματα των ..εμβολίων!!!

Αλήθεια τι κυνική ομολογία;

Ποια είναι εκείνη η επιστημονική ομάδα η οποία συμβούλευσε την Κομισιόν να προμηθευτεί η Ευρώπη τα νέα φάρμακα, θα πρέπει πρώτα να εξαντληθεί το στοκ των εμβολίων;

Αν αυτό αληθεύει τότε θα πρέπει ο κ. Σχοινάς γιατί ο Ευρωπαίος πολίτης δεν έχει άμεση πρόσβαση στις νέες θεραπείες και εγκαταλείπεται για λόγους καθαρά οικονομικούς στην αμφιλεγόμενη και αμφισβητούμενη αποτελεσματικότητα των εμβολίων;

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.