Οργή από τον εφευρέτη της τεχνολογίας mRNA: Αυτό που ζούμε είναι ένας «τεχνοφασισμός»!!!

Πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης τον διαγράφουν επειδή είναι επικριτικός στα εμβόλια για τον COVID-19!!!
Έξαλλος ένας εκ των πρωτοπόρων ερευνητών γύρω από την τεχνολογία mRNA που εφαρμόζεται τώρα στα πειραματικά εμβόλια της Pfizer/BionTech και Moderna μιλώντας για ένα νέο όρο τον «τεχνοφασισμό»!!!

Ο Δρ. Robert Malone, ο πρωτοπόρος της τεχνολογίας mRNA που μίλησε ανοικτά για τους κινδύνους που μπορεί να περιέχουν τα εμβόλια που την χρησιμοποιούν κατήγγειλε ότι βρίσκεται υπό διωγμό από μεγάλες τεχνολογικές πλατφόρμες όπως το LinkedIn, το οποίο διέγραψε το λογαριασμό του χωρίς καμία αιτιολόγηση.

Ο ίδιος εισήγαγε ένα νέο όρο τον «τεχνοφασισμό», λέγοντας πως κυβερνήσεις, φαρμακευτικές και τεχνολογικοί κολοσσοί εργάζονται από κοινού προκειμένου να καταστείλουν κάθε αντίθετη άποψη.

Είναι κάτι που άλλωστε τόνισε εχθές και ο Έλληνας πρωθυπουργός (πάντα συμπορευόμενος και συνταυτιζόμενος με τα διεθνή… ρεύματα) χαρακτηρίζοντας  τα social media ως… πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί!!!

Σύμφωνα με όσα είπε  υπάρχει θέμα Δημοκρατίας «που πρέπει να τακτοποιήσουμε»! Ωστόσο δεν διευκρίνισε  τι ακριβώς θα εισηγηθεί ή μάλλον θα αποφασίσει ο ίδιος και η κυβέρνησή του για να  “τακτοποιήσει” κι αυτό το… ζήτημα.

H ομάδα του Robert Malone ξεκίνησε την έρευνά για την τεχνολογία mRNA στις αρχές του 1990 δείχνοντας ότι νανοσωματίδια μπορούν να μεταφέρουν τον μεταφορέα RNA στα κύτταρα, πριν ο Ούγγρος βιοχημικός Katalin Karikó καταφέρει να λύσει μερικά από τα προβλήματα που παρουσιάζονταν στην διαδικασία.

Επειδή κάποιοι όμως φαίνεται να ενοχλούνται από αυτά που λέει φρόντισαν να του σβήσουν εντελώς το λογαριασμό από το LinkedIn χωρίς καμία προειδοποίηση και αιτιολόγηση.

«Το ιστορικό της καριέρας μου, ότι έχω κάνει και πότε είναι ένα βασικό εργαλείο της αξιοπιστίας μου και ουσιαστικά ένα προσωπικό αρχείο μου ως επαγγελματία. Αυτό είναι που διαγράφηκε εντελώς και αυθαίρετα χωρίς καμία προειδοποίηση και εξήγηση», ανέφερε ο οργισμένος Malone στο twitter στον προσωπικό του λογαριασμό, για όσο καιρό θα υπάρχει και αυτός.

«Δεν του δόθηκε καμία προειδοποίηση. Ήταν ένας λογαριασμός που είχε εδώ και 15 χρόνια περίπου με 6.000 ακολούθους», είπε η σύζυγός του.

Όπως αναφέρεται το LinkedIn αφαίρεσε τον λογαριασμό του για πρόσφατες αναρτήσεις αναφορικά με τους κινδύνους των εμβολίων mRNA.

O Malone απαντούσε σε ανακοίνωση του καναδικού υπουργείου Υγείας αναφορικά με περιστατικά μυοκαρδίτιδας σε νέους τα οποία παρατηρήθηκαν μετά από εμβόλια της Moderna ή της  Pfizer-BioNTech.

«Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, κατά τη  γνώμη μου και έρχεται σε αντίθεση με την άρνηση της κυβέρνησης των ΗΠΑ και άλλων, να αναγνωρίσουν τέτοια προβλήματα. Τουλάχιστον τώρα μπορούμε να συζητήσουμε για τα πλεονεκτήματα και τους περιορισμούς των επιστημονικών δεδομένων».

Μετά από την ανάρτηση το LinkedIn του διέγραψε τον λογαριασμό.

«Χρειαζόμαστε ένα νέο ορισμό για αυτό που συμβαίνει και για την λογοκρισία που εξυφαίνεται από τις κυβερνήσεις, τους τεχνολογικούς κολοσσούς και τις φαρμακευτικές.

Ένα παράδειγμα θα μπορούσε να ήταν ο τεχνοφασισμός.

Έχετε να κάνετε  κάποια καλύτερη πρόταση;» είπε ακόμη ο Malone.

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που ο Αμερικανός επιστήμονας πέφτει θύμα λογοκρισίας εξαιτίας των απόψεών του.

Το you Tube έχει επίσης αφαιρέσει  βίντεο στα οποία εμφανίζεται!!!

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.