ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ εξελίξεις στον πλανήτη. 4 ώρες Biden-Putin για τη προέλευση του ιού. Ερχεται πανδημία αγωγών σε βάρος των Οργανισμών (και όχι μόνο) που ενέκριναν τα εμβόλια!!!

Η εταιρία στην οποία είχαν επενδύσει το Iδρυμα Gates (από το 2015), το Γερμανικό κράτος και ο μεγαλοεπιχειρηματίας Dietmar Hopp ξαφνικά βρίσκεται εκτός της mRNA αρένας!!!

Με κομμένη την ανάσα ο πλανήτης παρακολουθεί τις εξελίξεις μετά την αποτυχία του εμβολίου της CureVac να πάρει την έγκριση ώστε να προστεθεί στην mRNA εμβολιαστική φαρέτρα.

Η εταιρία στην οποία είχαν επενδύσει το Iδρυμα Gates (από το 2015), το Γερμανικό κράτος και ο μεγαλοεπιχειρηματίας Dietmar Hopp ξαφνικά βρίσκεται εκτός της mRNA αρένας κι όλο αυτό τη στιγμή που ένα μετά το άλλο τα εμβόλια πέφτουν σαν τα κοτόπουλα στον πραγματικό στίβο του παγκόσμιου εμβολιασμού.

Η απρόσμενη για κάποιους απόρριψη του εμβολίου της CureVac έρχεται ταυτόχρονα σχεδόν με την Σύνοδο των G7, τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, τη συνάντηση Putin-Βiden και την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη στις ΗΠΑ για την προέλευση του καλοχτενισμένου και προαναγγελθέντος εργαστηριακού ιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συνομιλίες Biden-Putin έγιναν σε εκρηκτικό κλίμα με τον Putin να αφήνει αργότερα ένα παράξενο χρησμό στους δημοσιογράφους που κάλυπταν τη συνάντηση στη Γενεύη.

Ο χρησμός του Putin>

–Δεν υπάρχει ευτυχία στη ζωή. Υπάρχει μόνο ένας αντικατοπτρισμός στον ορίζοντα. Λοιπόν, αγαπήστε αυτό…

Tι εννοούσε ο ποιητής στέλνοντας αυτό το μήνυμα στη παγκόσμια κοινότητα μετά από την 4ωρη συνάντησή του με τον Biden;

Γιατί μετά τη συνάντηση ο Αμερικανός Πρόεδρος είχε χάσει τόσο πολύ τη ψυχραιμία του ώστε σχεδόν εξύβρισε την απεσταλμένη του CNN όταν εκείνη τον ρώτησε πως είναι δυνατόν να εμπιστεύεται τον Putin ο οποίος βρίσκεται πίσω από τις κυβερνοεπιθέσεις, την καταπάτηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων την φυλάκιση του αντικαθεστωτικού Ναβάλνι και πολλά άλλα tea time ατυχήματα στους αντιπάλους του;

Όταν του έθεσε αυτά τα ζητήματα ο Biden, ο Ρώσος Πρόεδρος του απάντησε>

-Αυτή τη στιγμή έχεις 600.000 νεκρούς Αμερικανούς πολίτες, υπάρχουν 4 εκατ. νεκροί σε όλο τον πλανήτη.

Μήπως θα ήταν πιο σοφό να προσπαθήσεις να κοιτάξεις με γυμνό οφθαλμό τον ήλιο μέσα στο καταμεσήμερο;

Σχεδόν ταυτόχρονα μετά την συνάντηση των δύο, το mRNA εμβόλιο της CureVac θα αποδεικνύονταν μία αποτυχία αξίας δεκάδων μπορεί και εκατοντάδων δις ευρώ, η οποία ταυτόχρονα άνοιγε την κερκόπορτα της Πανδώρας για την δικαστική διερεύνηση της έγκρισης των υπολοίπων εμβολίων από τους εμπλεκόμενους οργανισμούς, την αποδοχή τους από τις κυβερνήσεις, την προώθησή τους από αρμόδιους “επιστήμονες”, εκδότες, δημοσιογράφους και πάει λέγοντας ανά τον κόσμο.

Σημειώνουμε ότι η Ρωσία έχει ελάχιστο ποσοστό εμβολιασμού του πληθυσμού της και ο Putin δεν δείχνει ουδεμία πρεμούρα να τους εμβολιάσει!!!

Λέγοντας στον Biden “προσπάθησε να κοιτάξεις με γυμνό οφθαλμό τον ήλιο στο καταμεσήμερο” του ζητούσε να ανοίξει το μαύρο κουτί της προέλευσης της πανδημίας.

-Ξέρεις η χώρας μας έχει παράδοση στην ολιστική ιατρική. Δεν θεραπεύουμε μόνο το σύμπτωμα…

Αυτή ήταν μία ακόμη ατάκα του  Putin στον Biden.

Και ο Biden ώς ένας πολιτικός που έχει ζήσει 7 ζωές, η οικογένειά του έχει χορέψει με τον θάνατο, ο ίδιος έχει περάσει πάνω από μισό αιώνα στα έγκατα του deep state  των ΗΠΑ εκτιμούμε (και ελπίζουμε να μην πέφτουμε έξω) ότι είπε φτάνει ως εδώ.

Δεν θα ατιμάσω την Ιστορία της Χώρας μου, την Ιστορία της του Κράτους, της Ελευθερίας και των Δημοκρατικών Δικαιωμάτων για χάρη κανενός!!!

Τόσο ο Putin όσο και η Κινέζικη Κυβέρνηση (οι μυστικές υπηρεσίες τους) έχουν στη διάθεσή τους τα ντοκουμέντα που αναζητούν οι υπηρεσίες των ΗΠΑ για την προέλευση του ιού.

To γεγονός αυτό δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον Biden από τον μονόδρομο της παραπομπής στη Δικαιοσύνη όσων συνειδητά ή από ατύχημα προκάλεσαν αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, στη συνέχεια επιχείρησαν να το συγκαλύψουν, στη συνέχεια, ενέκριναν ατελή (τουλάχιστο) εμβόλια, όπως αποδεικνύεται και τα οποία είναι πολύ πιθανό να αναγκαστούν να απαγορέψουν από μόνοι τους, και στη συνέχεια “απαγόρεψαν” τα φάρμακα και στη συνέχεια έρχεται η ηλεκτρική καρέκλα.

Πριν από αυτή θα επιχειρήσουν να προκαλέσουν black out στο σύμπαν ρίχνοντας ιστοσελίδες ΜΜΕ, τραπεζών, αεροπορικών εταιριών και πάει λέγοντας. Θα επιχειρήσουν να διακόψουν την εφοδιαστική αλυσίδα μέχρι λιμού, θα επιχειρήσουν να κάνουν τα πάντα για να διαφύγουν αγνοώντας τον ενδεχόμενο στρατιωτικών πραξικοπημάτων ανά τον κόσμο και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ όπου η οπλοκατοχή απογειώθηκε εν μέσω πανδημίας.

Ο Biden έχει μία και μόνη επιλογή για να σώσει τον κόσμο και το κύρος των ΗΠΑ ώστε να κάνει εκ νέου τις ΗΠΑ την Υπερδύναμη του Φωτός…

KAI H EYΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΤΗΣ WUHAN!!!

Το Εργαστήριο της Wuhan διέγραψε έγγραφα που δείχνουν τη χρηματοδότηση από τη NIAID του Fauci αλλά και την Ευπαική Ένωση της οποίας το όνομα ως το Μάρτιο του 2021 φιγουράριζε στον ιστότοπο του Ινστιτούτου της Wuhan ως ένας εκ των χορηγών του.

Όλα αυτά βασικά χρησιμεύουν ως βάση της τελευταίας εξέλιξης. Ανακαλύφθηκε τώρα ότι το εργαστήριο της Wuhan διέγραψε κρυφά όλες τις αναφορές για τη συνεργασία του με το NIAID του Fauci, το NIH και άλλους Αμερικανούς ερευνητικούς εταίρους αλλά και τα ονόματα της Ευρωπαικής Ένωσης και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (το όνομα του οποίου είναι από τα ελάχιστα που παραμένουν στη σχετική λίστα) καθώς και κορυφαίων Ευρωπαικών και Αμερικανικών Πανεπιστημίων από τον ιστότοπό του λίγο μετά την κατάθεση της Fauci σε ακρόαση της Γερουσίας τον Μάρτιο του 2021, όταν άρχισε να τον ανακρίνει ο Γερουσιαστής Rand Paul .

Στην ενότητα Ιnternanional Organiations φιγουράρει πρώτη πρώτη η Εuropean Union!

Η δικιά μας Εuropean Union!

Και φυσικά ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (World Health Organization)

H Eυρωπαική Ένωση για την οποία πράγματι είμαστε υπερήφανοι. Ειδικά για τις παχυλές αμοιβές που χάρη στον Εθνάρχη Καραμανλή που ξεκίνησε την διαδικασία εισόδου μπορούμε να καμαρώνουμε τον αριστερό Trump του real estate Παπαδημούλη με τη ξακουστή Παπαδημούπολη αλλά και τον Επίτροπό μας Μαργαρίτη Σχοινά.

Eάν μπείτε όμως σήμερα στον ιστότοπου του Εργαστηρίου του Τρόμου της Wuhan θα δείτε ότι (μετά από 3.500.000 εκατ. νεκρούς και το δεδομένο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας) έχει αφαιρεθεί το όνομα της European Union. Έλα όμως που οι ιθύνοντες θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι υπάρχει μηχανή αναζήτησης (Way Back Machine) που σου δείχνει την εικόνα της κάθε μέρας!

Η Παγκόσμια Κοινότητα βιώνει ένα έγκλημα κατά της Ανθρωπότητας στο οποίο το κοινό μας σπίτι, η Ευρώπη, υπήρξε “χορηγός”, “συνεργάτης”, “εταίρος”, εκείνη ξέρει.

Κι εάν στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει ήδη η ανάκριση του Fauci είναι τώρα η ώρα οι Ευρωπαίοι πολίτες να πληροφορηθούν τι είδους συνεργασία υπήρχε ανάμεσα στην Ευρωπαική Ένωση και το Ινστιτούτο της Wuhan.

Ποιοι την ενέκριναν, ποιοι την έτρεχαν (να ελεγχθούν τα περιουσιακά τους στοιχεία) και ποιοι αποφάσισαν κρυφίως να αφαιρέσουν το όνομα της Eυρωπαικής Ένωσης από τους Διεθνείς Οργανισμούς που συνεργάζονταν με το Εργαστήριο-Εξολοθρευτή της Ανθρωπότητας. Εδώ δεν χωράει αμέλεια.

Πρόκειται για Έγκλημα με 3.500.000 νεκρούς στους οποίους πολύ πιθανόν να προστεθούν και εκείνοι των παρενεργειών εάν όπως όλα δείχνουν με την ίδια ανευθυνότητα ή και εσκεμμένη απόφαση έλαβαν έγκριση τα εμβόλια που κυκλοφορούν.

Oι Αμερικανοί και με το δίκιο τους έχουν ξεσηκωθεί κατά του Fauci αλλά και των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων που διατηρούσαν συνεργασία με το Iνστιτούτο της Wuhan!

Όπως αναφέρθηκε στις 15 Μαΐου 2021, από το The National Pulse:

«Στις 21 Μαρτίου 2021, ο ιστότοπος του εργαστηρίου απαριθμούσε έξι ερευνητικούς εταίρους με έδρα τις ΗΠΑ: Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, Πανεπιστήμιο του Βόρειου Τέξας, EcoHealth Alliance, Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH), Ηνωμένες Πολιτείες και η Εθνική Ομοσπονδία Άγριας Ζωής.

«Μια μέρα αργότερα, η σελίδα αναθεωρήθηκε ώστε να περιέχει μόνο δύο ερευνητικούς εταίρους – την EcoHealth Alliance και το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα. Μέχρι τις 23 Μαρτίου, η EcoHealth Alliance ήταν ο μόνος συνεργάτης που απομένει.

«Η EcoHealth Alliance διευθύνεται από τον μακροχρόνιο συνεργάτη του Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος, Δρ. Peter Daszak, ο οποίος συμμετείχε μάλιστα στην ψευδοεπιθεώρηση που έκανε η εποτροπή του ΠΟΥ ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στους χορηγούς του εργαστηρίου της Wuhan!

«Πέρα από τη δημιουργία μιας σχέσης εργασίας μεταξύ του NIH και του Ινστιτούτου ιολογίας του Wuhan, οι πλέον διαγραμμένες δημοσιεύσεις από τον ιστότοπο περιγράφουν επίσης λεπτομερώς μελέτες που φέρουν τα χαρακτηριστικά της Gain of Function (GOF) που διεξήχθη με το εργαστήριο που εδρεύει στο Wuhan.»

Η σελίδα Altered WIV παραδέχεται την έρευνα Gain of Function (GOF) GOF με Αμερικανούς συνεργάτες

Πράγματι, μια ιστοσελίδα WIV που έχει πλέον διαγραφεί με τίτλο “Θα επιστρέψει το SARS;” αναφέρει ότι:

« Οι καθηγητές Zhengli Shi και Xingyi Ge από το WIV, σε συνεργασία με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, την Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, το Ινστιτούτο Μικροβιολογίας Bellinzona… εξετάζουν το δυναμικό της νόσου ενός ιού SARS, SHC014-CoV, που κυκλοφορεί επί του παρόντος σε κινέζικους πληθυσμούς.

«Χρησιμοποιώντας το σύστημα αντίστροφης γενετικής SARS-CoV, οι επιστήμονες δημιούργησαν και χαρακτήρισαν έναν χιμαιρικό ιό που εκφράζει την ακίδα του κοροναϊού SHC014 των νυχτερίδων σε μια ραχοκοκαλιά SARS-CoV προσαρμοσμένη σε ποντίκι.

«Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι ιοί της ομάδας 2b που κωδικοποιούν την ακίδα SHC014 σε μια ραχοκοκαλιά άγριου τύπου μπορούν να χρησιμοποιήσουν αποτελεσματικά πολλαπλές ορθολογίες του ενζύμου μετατροπής ανθρώπινης αγγειοτενσίνης υποδοχέα SARS II (ACE2), να αναπαραχθούν αποτελεσματικά σε πρωτογενή ανθρώπινα κύτταρα αεραγωγών και να επιτύχουν τίτλους in vitro ισοδύναμους με επιδημικά στελέχη του SARS-CoV.

«Η αξιολόγηση των διαθέσιμων ανοσοθεραπευτικών και προφυλακτικών τρόπων με βάση το SARS αποκάλυψε κακή αποτελεσματικότητα. Και οι δύο προσεγγίσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων και εμβολίων απέτυχαν να εξουδετερώσουν και να προστατεύσουν από μόλυνση με CoVs χρησιμοποιώντας τη νέα πρωτεΐνη ακίδα.

“Με βάση αυτά τα ευρήματα, συνέθεσαν εκ νέου συνθετικά έναν μολυσματικό ανασυνδυασμένο ιό SHC014 πλήρους μήκους και έδειξαν ισχυρή ιογενή αντιγραφή τόσο in vitro όσο και in vivo …”

Και πάλι, ενώ ο Fauci επιμένει ότι ο Baric «δεν κάνει καμία έρευνα GOF» και «αν είναι», τότε το κάνει στο UNC και όχι στην Κίνα, η ιστοσελίδα του WIV το απορρίπτει σαφώς. Η έρευνα GOF πραγματοποιήθηκε στη Wuhan, σε συνεργασία με ερευνητές του UNC, εκ των οποίων ο Baric-photo κάτω είναι κορυφαίος.

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.