Το “μπλοκάκι” της Εύας Καϊλή με ονόματα Ευρωπαίων και Ελλήνων αποδεκτών χρημάτων από το Κατάρ!!!

Τα σενάρια λοιπόν πίσω από το ιλιγγιώδες αυτό ποσό και τον ενδεχόμενο ρόλο Ελλήνων πολιτικών που θα έπαιρναν αυτό το μαύρο χρήμα από το Κατάρ, δίνουν και παίρνουν.

Κυκλοφορεί ευρέως σε δημοσιογραφικά γραφεία πως  η αστυνομία του Βελγίου έχει κατάσχει ένα μπλοκάκι στο οποίο αναφέρονται ονόματα Ευρωπαίων αλλά και Ελλήνων πολιτικών, στους οποίους θα κατευθυνόταν ένα μέρος από τα 35 εκατομμύρια € των «μαύρων λογαριασμών» από το Κατάρ.

Μέρος αυτών των χρημάτων θα μεταφερόταν με εμβάσματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς υπεράκτιων παραδείσων, που πίσω τους θα κρύβονταν οι συγκεκριμένοι πολιτικοί. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι βελγικές αρχές επίσπευσαν την έφοδο, προκειμένου να εμποδίσουν την εκροή των χρημάτων, καθώς έτσι θα γινόταν εξαιρετικά δύσκολη η διερεύνηση των φυσικών προσώπων που κρύβονται πίσω από τις οφσόρ.

Τα σενάρια λοιπόν πίσω από το ιλιγγιώδες αυτό ποσό και τον ενδεχόμενο ρόλο Ελλήνων πολιτικών που θα έπαιρναν αυτό το μαύρο χρήμα από το Κατάρ, δίνουν και παίρνουν. Είναι άλλωστε γνωστό ότι το Κατάρ χρηματοδοτεί την τουρκική προπαγάνδα αλλά και την τουρκική στρατιωτική μηχανή εδώ και τουλάχιστον 12 χρόνια.

Υπάρχει λοιπόν μείζον εθνικό θέμα από τους πιθανούς Έλληνες αποδέκτες των μαύρων ταμείων του Κατάρ.

Ο Κυριάκος πάντως δεν γνωρίζει τίποτα για το συγκεκριμένο μπλοκάκι, ούτε για τον εθνικό κίνδυνο από την δράση των Ελλήνων πολιτικών που εμπλέκονται με το Κατάρ.

Ο Κυριάκος δεν γνωρίζει τίποτα για την προκλητική στάση υπέρ του Κατάρ, Ελλήνων πολιτικών που είχαν παράλληλα στενές σχέσεις και στήριζαν την Εύα Καϊλή.

Εδώ δεν γνώριζε τίποτα για την παρακολούθηση του κορυφαίου υπουργού του και αντιπροέδρου Κωστή Χατζηδάκη θα γνωρίζει για τα τυχόν “λαδώματα” του Κατάρ;

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.