“Πρώτο Θέμα”: Ευχήθηκε σε ζωντανή σύνδεση στον Μητσοτάκη να ξαναβγεί πρωθυπουργός!!! (βίντεο)

Η αντικειμενική και αμερόληπτη δημοσιογραφία στα καλύτερά της «δια χειρός» του διευθυντή της εφημερίδας Μπάμπη Κούτρα!!!

Το ότι το Πρώτο Θέμα είναι μια σκληρά, συστημική, μητσοτατική εφημερίδα είναι γνωστό τοις πάσι. Το ότι, όμως, δεν κρατάει ούτε προσχήματα ξεπερνάει λίγο τα πράγματα.

Ειδικά, μάλιστα, όταν εύχεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη να κερδίσει τις επόμενες εκλογές και να ξαναγίνει πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια συνεδρίου που μεταδίδεται σε ζωντανή σύνδεση!!!

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν καλεσμένος στο συνέδριο «Το Σύστημα Υγείας στη Νέα εποχή», το οποίο διοργανώνεται από το site ygeiamou της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Ο πρωθυπουργός είχε μια συζήτηση εφ΄όλης της ύλης με τον διευθυντή της εφημερίδας Μπάμπη Κούτρα και τον δημοσιογράφο  δημοσιογράφο Γρηγόρη Τζιοβάρα.

Ο Μπάμπης Κούτρας ευχαριστώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τέλος της συζήτησης δεν κρατήθηκε και εκδηλώθηκε τα μάλα!!!

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη συμμετοχή σας στο συνέδριο του Πρώτου Θέματος για τα θέματα της υγείας και πραγματικά σας ευχόμαστε να σας έχουμε και του χρόνου σε αυτή τη θέση ως πρωθυπουργό», του είπε!!!

Η αφοσίωση του δημοσιογράφου Μπάμπη Κούτρα στο άρμα του Κυριάκου Μητσοτάκη ξάφνιασε ακόμα και τον πρωθυπουργό ο οποίος γέλασε αμήχανα και απάντησε

«η ευχή σας είναι καλοδεχούμενη»!!!

Δείτε τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί από το 50′:47″

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ …..

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.