Άγριος καβγάς Χατζηνικολάου-Βαρουφάκη: Ντροπή,αν ήσουν σοβαρός αρχηγός κόμματος. Είστε θλιβεροί!!!(ηχητικό)

Η κόντρα των δύο ανδρών ήταν άγρια, με τους τόνους να ανεβαίνουν όλο και περισσότερο και τους χαρακτηρισμούς να γίνονται όλο και πιο σκληροί!!!

Αναπάντεχη τροπή πήρε η σημερινή συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη στον Real FM και τους Νίκο Χατζηνικολάου – Κάτια Μακρή.

Το ζήτημα της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού στις ΗΠΑ μετατράπηκε σε πεδίο σφοδρής σύγκρουσης ανάμεσα στον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 και τον γνωστό δημοσιογράφο.

Η κόντρα των δύο ανδρών ήταν άγρια, με τους τόνους να ανεβαίνουν όλο και περισσότερο και τους χαρακτηρισμούς να γίνονται όλο και πιο σκληροί!!!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής παρατήρησε πως ο κ. Βαρουφάκης δεν έχει εντοπίσει τίποτα θετικό στο ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αμερικανική πρωτεύουσα!!!

“Μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση!!!

Αν ήσασταν εκπρόσωπος της ΝΔ δεν θα λέγατε κάτι διαφορετικό” απάντησε ο πολιτικός, δήλωση που εξόργισε τον Νίκο Χατζηνικολάου.

“Είναι ντροπή αυτό που λέτε.

Εγώ δεν θα μιλήσω άλλο μαζί σας.

Θα συνεχίσει η κυρία Μακρή.

Λυπάμαι πολύ γι’αυτό που είπατε για μένα.

Για να απαντήσω λοιπόν στον ίδιο τόνο είστε εκπρόσωπος της άρνησης, της μόνιμης και σταθερής άρνησης” σημείωσε ο διευθυντής του Real.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης επεσήμανε με τη σειρά του, ότι δέχτηκε προσωπική επίθεση και τόνισε ότι χρησιμοποίησε υποθετικό λόγο στην τοποθέτησή του.

“Αφήστε τις εξυπνάδες σε μένα.

Είμαι πολλά χρόνια στο επάγγελμά μου και κανένας δεν έχει τολμήσει να με χαρακτηρίσει εκπρόσωπο κανενός κόμματος.

Έχω 40 χρόνια στο επάγγελμα. Ντροπή” υπογράμμισε ο δημοσιογράφος.

“Είστε θλιβεροί” σχολίασε ο Γιάνης Βαρουφάκης, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να δηλώνει φανερά εκνευρισμένος “να χρησιμοποιήσω και εγώ τον υποθετικό λόγο για σας και να πω ότι αν ήσασταν σοβαρός αρχηγός κόμματος δεν θα κάνατε τέτοια επίθεση σε όποιον δημοσιογράφο σας δυσαρεστούσε με τα ερωτήματά του”!!!

Ο διαπληκτισμός τους συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά ακόμα, με τον Νίκο Βαρουφάκη να υποστηρίζει ότι η πολιτική Μητσοτάκη αφαιρεί πόντους από την χώρα, αναφορικά με την στάση του έναντι της Τουρκίας!!!

Ακούστε τις λεπτομέρειες στο ηχητικό που ακολουθεί 

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.