ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ: ΝΑΙ υπάρχουν 25-30 εργαστήρια βιολογικών όπλων στην Ουκρανία!!!

Οι πληροφορίες κυκλοφορούσαν και για όσους δεν ήθελαν να τις πιστέψουν ,ήρθε η αναπληρώτρια ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ να τις επιβεβαιώσει: στην Ουκρανία υπάρχουν 25 με 30 εργαστήρια ερευνών για βιολογικά όπλα!!!

Όπως φαίνεται υπό την επίβλεψη του Πενταγώνου!!!

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής εξέφρασε την «ανησυχία» ότι οι ρωσικές δυνάμεις ίσως προσπαθήσουν να «καταλάβουν» δομές έρευνας για «βιολογικά» όπλα στην Ουκρανία!!!

«Συνεργαζόμαστε κατά συνέπεια με τους Ουκρανούς για τους τρόπους να αποφευχθεί το ενδεχόμενο τα υλικά που συνδέονται με αυτή την έρευνα να πέσουν στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων», πρόσθεσε.

Ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Μάρκο Ρούμπιο τόνισε ότι η «ρωσική προπαγάνδα» μιλά περί υποτιθέμενου ουκρανικού «σχεδίου» να χρησιμοποιηθούν «βιολογικά όπλα στη χώρα σε συντονισμό με το NATO».

«Αν σημειωνόταν περιστατικό ή επίθεση με βιολογικό ή χημικό όπλο στην Ουκρανία, θα ήταν 100% καθαρό για εσάς πως δράστες ήταν οι Ρώσοι;» ρώτησε ο γερουσιαστής την αξιωματούχο.

Δηλαδή οι Ουκρανοί έχουν τα εργαστήρια και κάνουν έρευνες αλλά τώρα υπάρχει ανησυχία μήπως τα αποτελέσματα της έρευνας τους τα χρησιμοποιήσουν οι Ρώσοι;

Τόσο καιρό που γνώριζαν την ύπαρξη αυτών των δομών δεν είχαν καμία ανησυχία;

Ο πρώην ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος μιλά στο Militaire.gr για το θέμα αποκαλύπτοντας ενδιαφέρουσες πληροφορίες!!!

Το ερώτημα είναι η ΕΕ δεν θα ζητήσει εξηγήσεις για όσα επικίνδυνα συμβαίνουν στην περιφέρεια της;

Δείτε τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.