Ηχηρή διάψευση Γεωργιάδη από Κικίλια για τον εμβολιασμό των ιατρών.

Ο υπουργός Υγείας υπερασπίστηκε το ιατρικό προσωπικό των νοσοκομείων της χώρας μας διαψεύδοντας παράλληλα τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας που πριν από λίγες ημέρες, με άκομψο τρόπο, επιτέθηκε στους υγειονομικούς ισχυριζόμενος πως μόνο το 62,5% έχει κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στον ANT1, ο Βασίλης Κικίλιας ξεκαθάρισε ότι πάνω από το 85% των γιατρών έχει εμβολιαστεί διαψεύδοντας με τον πλέον ηχηρό τρόπο όσα είχε πει ο Άδωνις Γεωργιάδης, λίγες ημέρες νωρίτερα, από την ίδια συχνότητα.

Στην ίδια συνέντευξη, ο υπουργός υγείας, επεσήμανε ότι γιατροί και νοσηλευτές δίνουν εδώ και πάνω από 18 μήνες μάχη στην πρώτη γραμμή κατά του κορονοϊού χωρίς να έχουν πάρει ούτε ένα ρεπό και υπογράμμισε ότι είναι εύκολο να σχολιάζει κάποιος έξω από το χορό.

Τα λεγόμενα του κ. Κικίλια έρχονται να επιβεβαιώσουν όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, που είχε εξηγήσει ότι το ποσοστό των εργαζομένων στα νοσοκομεία που έχει εμβολιαστεί είτε έχει φυσική ανοσία είτε δεν μπορεί με ιατρική οδηγία να εμβολιαστεί ξεπερνά το 80%.

Ανάλογη διάψευση στα λεγόμενα του υπουργού Ανάπτυξης είχε κάνει (OPEN TV) και ο Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής της Β’ ΜΕΘ Νοσοκομείου Παπανικολάου, που είχε πει ότι δεν είναι σωστά τα στοιχεία που παρουσίασε ο Αδ. Γεωργιάδης. «Η συντριπτική πλειοψηφία γιατρών και νοσηλευτών είτε έχουν εμβολιαστεί είτε έχουν φυσική ανοσία γιατί ήταν μεγάλο το ποσοστό που νόσησε με κορονοϊό» τόνιζε στη συνέντευξη που παραχώρησε ο καθηγητής υπογραμμίζοντας δε, ότι ποσοστό ανεμβολίαστων εντοπίζεται στους διοικητικούς υπαλλήλους.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.