Κώστας Πρεβέντης: «Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΑΜΑΙΛΕΟΝΤΑ»

Αγαπητοί συνδημότες,

Ιδιαίτερα«στριμωγμένος» ο δήμαρχος,καθιστά ορατή την γύμνια του ,έξι μήνες πριν τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές,καθώς γνωρίζει  πως οι δημότες θα τον κρίνουν δημόσια και θα τον κατακρίνουν για όλα τα πεπραγμένα ,κρυφά και φανερά!!!

Με την  δυσαρέσκεια των πολιτών διαρκώς διογκούμενη οδηγείται σε πολιτικές « κουτοπονηριές».

Θα μπορούσε κάλλιστα φίλοι μου να του αποδοθεί ο χαρακτηρισμός του τέλειου πολιτικού χαμαιλέοντα.

Το θέμα των απορριμμάτων ξεχείλισε το ποτήρι του θυμού και της οργής  των πολιτών και ανατροφοδότησε τα σενάρια για συμφωνία διαδοχής με έτερο υποψήφιο!!!

Αγαπητοί μου

Μιλάμε για ένα θέμα που υποθηκεύει το μέλλον του δήμου για 2+1 έτη και το κόστος αγγίζει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ  και το οποίο επιλέγει να το επιλύσει με έναν διαγωνισμό- διεθνή τον βαπτίζουν- copy paste του περυσινού!!!

Το μόνο που αλλάζει είναι οι υπογραφές!!!

Ένα θέμα που έχει τους ίδιους αποτρεπτικούς  όρους( αποτρέπει την εκδήλωση ενδιαφέροντος από πολλούς εργολάβους)-παρ’ότι νομικός δεν είμαι- και φωτογραφίζει την ανάληψη του έργου από τον ίδιο εργολάβο.

Ένα θέμα που επιλέγει να το περάσει με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς διάλογο ,μέσ’από την οικονομική επιτροπή,η σύνθεση της οποίας έχει κριθεί αντισυνταγματική ,από το αρμόδιο τμήμα του ΣτΕ, παρά το ανελέητο σφυροκόπημα…της πραγματικότητας.

Όλα αυτά και σε συνάρτηση με τις υπερφίαλες και απαξιωτικές δηλώσεις δημάρχου και μελών της δημοτικής αρχής σε τοπικά ραδιοφωνικά μέσα, με αφηγήματα δικής των  επιλογής,που κάποια προκαλούν γέλιο και κάποια  άλλα  θυμό και αγανάκτηση .

Αλήθεια πόσο ασόβαρη πολιτικά είναι η δημοτική αρχή και ο οσονούπω απερχόμενος δήμαρχος!!!

Φίλες και φίλοι

Εάν επιβεβαιωθεί πως ο δήμαρχος είναι έτοιμος πλέον να δώσει το «δαχτυλίδι» της διαδοχής ,κρίνεταιπολιτικά έντιμη και ηθικά ορθή μια τέτοια κίνηση ;

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

1.Στην ζωή μου έχω μάθει ν’αρνούμαι κατηγορηματικά να γίνω κάποιος που δεν είμαι και κάποιος που πρέπει να είμαι.

2.Προτιμώ τους αληθινούς ανθρώπους από τους «κατασκευασμένους» και αλαζονικούς,που μόλις περάσει η «μπογιά τους» πέφτουν στο «τέλμα» και γρήγορα τους καταπίνει η «λήθη».

3. Δεσμεύομαι να παλέψω με σθένος και αυταπάρνηση οι παθογένειες του παρελθόντος ,μέσ’από την νίκη του συνδυασμού μας, να μπουν στο χρονοντούλαπο της τοπικής αυτοδιοικητικής σκηνής και μια καινούρια αύρα να φυσήξει στον τρόπο λειτουργίας του δήμου Μετεώρων

Κώστας Πρεβέντης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ»

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.