Γιάννης Χαϊδος: επίσκεψη μου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία της Καλαμπάκας.

Βασική επιδίωξη και αφορμή για αυτήν την επίσκεψη στον Διοικητή της υπηρεσίας κύριο Παπαγεωργίου , ήταν το σχέδιο πυρασφάλειας της περιοχής του Ασπροποτάμου!!!

Στις καλοκαιρινές μου περιοδείες και συγκεκριμένα όταν βρέθηκα στο χωριό της όμορφης Κρανιάς, σε συζήτηση με τους κατοίκους θαυμάζοντας απο την πλατεία του χωριού το απέραντο πράσινο της απέναντι πλαγιάς, ετέθη το θέμα ενός σχεδίου πυρασφάλειας σε ενδεχόμενη πυρκαγιά στην περιοχή!!!

Δεσμεύτηκα λοιπόν στους κατοίκους να προχωρήσω στις αναγκαίες ενέργειες , για να δρομολογηθούν όλα όσα κρίνονται αναγκαία , ώστε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο να είναι διαθέσιμο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Εξεπλάγην θετικότατα από τη διάθεση αλλά και τη θέληση του νέου διοικητή για τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και πραγματικά υποσχέθηκα πως θα εργαστώ προς την κατεύθυνση της συνεργασίας της περιφέρειας και της υπηρεσίας, ώστε να γίνουν σύντομα πράξη όλα το προσδοκώμενα.

Με μεγάλη μου χαρά λοιπόν , ενημερώθηκα από τον Διοικητή για τη σειρά που πρέπει να ακολουθηθεί , ώστε όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να συντονιστούν και να πράξουν τα απαραίτητα.

Με αίσθημα ευθύνης, όρεξη και θέληση για συνεργασία και προσφορά στον τόπο μας, μπορούμε να δρομολογήσουμε θετικότατες εξελίξεις με ελάχιστο κόστος!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.