Συμμαχία με συνέχεια Αλέκου-Παπαμιχαήλ;;; Τεχνικό πρόβλημα ή κλείσιμο μικροφώνου στον Αβραμόπουλο;;;

Έγινε χθες το δημοτικό συμβούλιο Δήμου Μετεώρων.

Το θέμα που απασχόλησε περισσότερο ήταν αυτό για την συνέχεια παραχώρησης της πηγής του Κλεινου σε άλλη εταιρεία αλλά υπό την ομπρέλα του ίδιου επιχειρηματία( εταιρεία των παιδιών του)όπως ισχυρίστηκε όταν έλαβε το λόγο στο δημοτικό συμβούλιο.

Εκεί γίναμε μάρτυρες μιας “συμμαχίας” κατά την ψηφοφορία του συνδυασμού του δημάρχου κ.Αλεκου και αυτής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του κ Παπαμιχαήλ!!!

Στην ψηφοφορία είχαμε μειοψηφία της πλευράς της αξιωματικής αντιπολίτευση του κ.Αβραμοπουλου και η άδεια εκμετάλλευσης της πηγής δόθηκε στον κ.Κονσολα.

Εδώ πρέπει βέβαια να τονίσουμε ότι μπήκαν κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες για να τρέξει το έργο σε σημαντικό βαθμό μέσα στα επόμενα δύο χρόνια!!!

Όμως αρκετοί από τους κατοίκους του χωριού εξέφρασαν την αντίθεσή τους σ αυτή την παραχώρηση λέγοντας ότι από την συγκεκριμένη πηγή υδρευεται και το χωριό και θα υπαρξει θέμα ομαλής ύδρευσης στα στα σπίτια του χωριού!!!

Η ομάδα του κ.Αβραμοπουλου καταψήφισε την εν λόγω αίτηση λαμβάνοντας υπ’ όψιν την απαίτηση της πλειοψηφίας του χωριού και μόνο κατά τα λεγόμενά τους!!!

Στην συζήτηση πάνω σ αυτό το θέμα η κατάσταση “ζωντάνεψε” και είχαμε  “φιλοφρονησεις” με τον δήμαρχο του δήμου να λέει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευση ότι είναι εκτός θέματος σ’αυτα που έλεγε κάτι που προσωπικά δεν αντιληφθηκαμε!!!

Εκείνη τη στιγμή και ενώ βρισκόταν στο βήμα μιλώντας  ο κ.Αβραμοπουλος το μικρόφωνό του σίγησε, ως δια μαγείας, και ο ίδιος απαίτησε από τον υπεύθυνο της βιντεοσκοπησης του δημοτικού συμβουλίου να του ανοίξει το μικρόφωνο!!!

Δεν θέλω να πιστεύω ότι έγινε εσκεμμένα αλλά ότι εντελώς τυχαία υπήρξε τεχνικό πρόβλημα!!!

Βρήκα πάρα πολύ έξυπνο αυτό που δημιούργησε η ιστοσελίδα ekalampaka.gr και με την άδεια του ιδιοκτήτη και φίλου μου Αντώνη Βλιωρα σας το παραθέτω:

Μερικα ερωτήματα:

α( Σε περίπτωση που στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές νέα Δημοτική Αρχή είναι αυτή του κ.Αβραμοπουλου τι περιθώρια έχει να ακυρώσει αυτή την σύμβαση παραχώρησης;;;

β) Γιατί η δικλείδα σφαλείας που προτάθηκε και ψηφίστηκε είναι ΔΥΟ ετών γεγονός που υπερβαίνει την θητεία της νυν Δημοτικής αρχής;;;

γ) Τι είδους νομικές και οικονομικές συνέπειες θα υποστεί ο δήμος εάν θελήσει να ακυρώσει την παραχώρηση;;;

δ) Γιατί δεσμεύει και την νέα Δημοτική Αρχή όποια και εάν είναι αυτή εάν δεν επανεκλεγει η νυν;;;

ε) Ποια είναι η θέση του υποψήφιου δημάρχου κ.Τολη;;;

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.