Ευχαριστήριο Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας!!!

Στην προσπάθεια που κάνουμε τα τελευταία χρόνια στο Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας ώστε να μπορέσουμε να θέσουμε εκ νέου σε λειτουργία, την υψηλών προδιαγραφών αίθουσα πολλαπλών χρήσεων που διαθέτει το σχολείο μας αλλά και γενικότερα να ευπρεπίσουμε και να συντηρήσουμε τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις μας, έχουμε την τύχη να έχουμε στο πλευρό μας ανθρώπους άξιους που με αποφασιστικότητα μας βοηθάνε και μας στηρίζουν.

Θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά :Α. Τον Λευτέρη Αβραμόπουλο, καθώς με δικές του προσωπικές ενέργειες, παραλάβαμε χθες Τετάρτη 19 Οκτωβρίου από την εταιρεία ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ (κατασκευαστικός φορέας του Ελληνικού κράτους που υποστηρίζει και συντηρεί τις δημόσιες κτιριακές υποδομές), 250 πτυσσόμενες πανέμορφες καρέκλες που θα κοσμούν πλέον την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου μας και φυσικά θα χρησιμοποιούνται σ’ αυτήν σε κάθε εκδήλωση που θα φιλοξενεί. Β. Τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Αλέκο , τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Παπανικολάου Γιώργο και το Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και Καθαριότητας κ. Κόττη Δημήτρη, που άμεσα ανταποκρίθηκαν στα αιτήματά μας α) για βαφή του γηπέδου καλαθοσφαίρισης στην αυλή του σχολείου και β) καθαρισμό της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων, η οποία μετά από πρόσφατη εισβολή και βανδαλισμούς αγνώστων, χρειαζότανε καθάρισμα εξ ολοκλήρου.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά και τους ανθρώπους των συνεργείων βαφής και καθαριότητας του δήμου, που πραγματικά με την υπεύθυνη και σχολαστική εργασία τους έδωσαν ένα πραγματικά τέλειο αποτέλεσμα.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων
του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.