Γιώργος Τσιάκαλος: Συνάντηση με εκπροσώπους των ανεμβολίαστων υγειονομικών του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων!!!

Συναντήθηκα σήμερα με εκπροσώπους των ανεμβολίαστων υγειονομικών του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Μου εξέφρασαν το δίκαιο αίτημά τους να επιστρέψουν στην εργασία τους τη στιγμή που σε όλους τους εργασιακούς χώρους υπάρχει χαλάρωση των μέτρων ( προαιρετική χρήση μάσκας, 1 rapid test την εβδομάδα για τους αναμβολίαστους εργαζομένους) κι επειδή είναι απαραίτητη η συνέχιση της προσφοράς τους στους τομείς εργασίας που ανήκουν.

Συναντήθηκα επίσης με τον Διοικητή του νοσοκομείου κ. Γρηγορίου από όπου κι ενημερώθηκα για την εξέλιξη των συμβάσεων ορισμένου χρόνου, τις συμβάσεις του επικουρικού προσωπικού, το νέο καθηκοντολόγιο, την προκήρυξη 7Κ/2022 και το ζήτημα των ανεμβολίαστων υγειονομικών.

Εξέφρασα την άποψη ό,τι οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου πρέπει να μετατραπούν σε αορίστου κι ότι οι επικουρικοί πρέπει να απορροφηθούν από μελλοντικές προκηρύξεις στις οποίες να δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν με συγκεκριμένη μοριοδότηση.

Τέλος υποστήριξα ό,τι πρέπει να σταματήσει η “ομηρία” των ανεμβολίαστων υγειονομικών και να επιστρέψουν στις θέσεις τους και να εφαρμοστεί ότι και στους άλλους τομείς εργασίας!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.