Γιάννης Χαϊδος: Σε εφαρμογή ο “Ενεργειακός Τειρεσίας!!!”

Μάντης λοιπόν…μα όχι καλών ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

Δυστυχώς όσα ακούγαμε σε επίπεδο φημών το τελευταίο διάστημα , γίνονται σήμερα νόμος του κράτους με τον πιο επίσημο τρόπο, φέρνοντας η Κυβέρνηση στην ολομέλεια προς ψήφιση το νομοσχέδιο που προβλέπει την εφαρμογή του ιδιωτικού Τειρεσία!!!

Έτσι λοιπόν οφειλές των πολιτών προς τράπεζες, εφορία ασφαλιστικά ταμεία, ΔΕΚΟ και υπηρεσίες κοινής ωφέλειας (ρεύμα,νερό κλπ) θα φαίνονται με ένα κουμπί..

Προφανώς για την κυβέρνηση η επιστροφή στην κανονικότητα περνάει μέσα απο το φακέλωμα του πολίτη, που γονάτισε στην κρίση, μάτωσε στην πανδημία και τώρα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να σταθεί ξανά στα πόδια του!!!

Δυστυχώς η φερεγγυότητα θα αποτελεί κριτήριο για το σχηματισμό μιας βαθμολογίας που θα ακολουθεί τον πολίτη σε κάθε του βήμα , σχετικά με επόμενες αιτήσεις δανεισμού ή συμμετοχής σε χρηματοδοτικά εργαλεία ή προγράμματα!!!

Ο αγρότης λοιπόν , που από τις εκρηκτικές αυξήσεις στο ρεύμα αδυνατεί να εξοφλήσει το λογαριασμό του για αρδευτική χρήση , σύντομα με το νέο μέτρο της αριστείας θα τίθεται και εκτός από ένα επόμενο σχέδιο βελτίωσης ή θα χάνει την ένταξή του στον επόμενο επενδυτικό νόμο, αν επιχειρήσει να ενταχθεί γιατί ο Τειρεσίας προβλέπει …χρέος…!!!

Ο πρωθυπουργός μπορεί να ακούει με επιτυχία καθετί που σχεδιάζουν οι πολιτικοί του αντίπαλοι, μα αδυνατεί να ακούσει την απόγνωση που καθημερινά κυκλώνει την κοινωνία με όσα νομοθετεί για τους πολλούς…μα και με όσα νομοθετεί για τους λίγους και εκλεκτούς φίλους του!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.