Λευτέρης Αβραμόπουλος: Τίμησε με την παρουσία του τον πρώην πρόεδρο της Καλογριανης Αργύρη Γατσα στο ετήσιο μνημόσυνό του!!!

Τελέστηκε σήμερα το πρωί,στον ιερό ναό του Αγίου Ραφαήλ Καλογριανης,το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του πρώην προέδρου Αργύρη Γατσα!!!

Ένας άνθρωπος με Α κεφάλαιο!!!

Ένας άνθρωπος πού αγωνιζόταν για το καλό και ΜΟΝΟ του χωριού!!!

Ενας αξιοπρεπής, δοτικος, χαμογελαστός,κοινωνικός, ένας άνθρωπος της ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!!!

Το παρών έδωσε και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης,και διεκδικητής του δημαρχιακού θώκου του 2023 του Δήμου Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος,για να τιμήσει τον φίλο του όπως μας είπε ο ίδιος!!!

Γρήγορα έγινε αντιληπτός από τους κατοίκους που έσπευσαν να του σφίξουν το χέρι λέγοντάς του μαζί με την καλή επιτυχία στις εκλογές και τα προβλήματα του χωριού!!!

Άκουσε τα προβλήματα με προσοχή και δεσμεύτηκε σε αρκετά από αυτά ότι εάν οι δημότες του Δήμου Μετεώρων τον εκλέξουν δήμαρχο το 2023 θα υλοποιηθούν πολλά από αυτά με την σωστή ιεράρχηση!!!

Κάτι που μας έκανε θετική έκπληξη είναι ότι ο Αργύρης Γατσας ως πρόεδρος του χωριού είχε έρθει σε συμφωνία με τον πρώην δήμαρχο  Χρήστο Σινανη και τον Λευτέρη Αβραμόπουλου για έργα στο κοιμητήριο του χωριού!!!

Με την μη εκλογή του εκλιπόντα  Χρήστου Σινανη το έργο πήγε στις καλένδες ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!

Τηρώντας το λόγο του, στον εκλιπόντα πρόεδρο Αργύρη Γατσα,ο Λευτέρης Αβραμόπουλος  με την αρωγή του Τάκη Αβραμόπουλου,υλοποίησαν το έργο με ιδίους οικονομικούς πόρους!!!

Άλλα ήθη και έθιμα βλέπουμε και μας δίνουν αισιοδοξία για το μέλλον!!!

Κλείνοντας να αναφέρω ότι ο πρώην πρόεδρος και ξάδερφος Αργύρης Γατσας θα είναι πάντα παρών στην σκέψη μου ως υπόδειγμα προσφοράς,καλοσύνης, και αγάπης για  τον κοινωνικό του περίγυρο και τον τόπο του!!!

Να περνάς καλά στην γειτονιά των Αγγέλων ξάδερφε γιατί σίγουρα ο Θεός σε ήθελε νωρίς κοντά του!!!

Λ Ε Ι Π Ε Ι Σ !!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.