Π. Δριτσέλη : Η κυβέρνηση νομοθετεί το ξεχαρβάλωμα της περιβαλλοντικής προστασίας πάνω στις στάχτες!!!

Εισάγεται σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος, με το οποίο αποδομείται όλο το θεσμικό πλαίσιο που αφορά την προστασία του περιβάλλοντος, του δάσους και των προστατευομένων περιοχών.

Με τις διατάξεις του νομοσχεδίου, απορρυθμίζεται κάθε έννοια προστασίας των περιοχών natura της χώρας, ενώ εδώ και μία εβδομάδα καίγονται τμήματα του δασικού οικοσυστήματος της Δαδιάς και της Βάλια Κάλντα.

Πλέον με τις κυβερνητικές διατάξεις τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα θα δρουν τελείως ανεξέλεγκτα μέσα στα δάση και στις προστατευόμενες περιοχές!!!

Ταυτόχρονα, με τις διατάξεις του νομοσχεδίου, η κυβέρνηση συνεχίζει να αφαιμάζει τους καταναλωτές του ρεύματος, κλείνοντας το μάτι στους παρόχους για ακόμα πιο ακριβές χρεώσεις ρεύματος, ακόμα ακριβότερες κι εκείνες της ρήτρας αναπροσαρμογής!!!

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην σταθεί κανείς και στην διάταξη που εξαιρεί τους εποχικούς και τους πενταετείς πυροσβέστες από το έκτακτο επίδομα για την υπερεργασία των πυροσβεστών κατά την αντιπυρική περίοδο!!!

Αυτή είναι η οπτική της κυβέρνησης για το περιβάλλον και για τους ανθρώπους που με αυτοθυσία το προστατεύουν!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.