Έλαμψαν διά της ΑΠΟΥΣΙΑΣ τους,η δημοτική αρχή και ΟΧΙ ΜΟΝΟ,από την εκδήλωση για την “Εμφυλη Βία”!!!

Μία άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο χώρο του ΚΕΓΕ στην Καλαμπάκα με ομιλητές καθηγητή Πανεπιστημίου και αξιωματικό της ελληνικής αστυνομίας !!!

Την διοργάνωσή της είχε αναλάβει η Ο.Μ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Καλαμπάκας.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ η βοήθεια των ατόμων του “Επί Σταγών”(Λεωνίδα Νικοπουλο,Όλγα Κουτσαλιαρη πρωτίστως) και του Βαγγέλη Τζουβαρα και τους οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Στο πολιτικό θέμα τώρα. 

Έχουμε μερικά δεδομένα 

1) Η νυν δημοτική αρχή κέρδισε τις εκλογές του 2019 με την μαζική στήριξη των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ!!!

2) Ούτε ένας εκπρόσωπος της νυν Δημοτικής Αρχής ΔΕΝ προσήλθε στην εκδήλωση που και το θέμα της μάλιστα  ΔΕΝ ήταν σε καμιά περίπτωση κομματικό αλλά αγγίζει όλη την κοινωνία!!!

3)Δικαιολογημένη η ΜΗ παρουσία του αντιδημάρχου και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ  Δημήτρη Λυπα!!!

4) Μοναδική παρουσία των υποψηφίων για τον δημαρχιακό θώκο του 2023 αυτή του Σωτήρη Παπαχρήστου!!!

5) Μπορούμε να θεωρήσουμε  δικαιολογημενη,ένεκα της πρωινής εκδήλωσης και της εργασίας του στη Βέροια, του Λευτέρη Αβραμόπουλου!!!

Οι άλλοι όμως;;;

Ας δικαιολογήσω,αν και δεν θα έπρεπε και τον γιατρό και  υποψήφιο Σόλων Κωτουλα επειδή ανήκει σε διαφορετικό πολιτικό χώρο με την στενή έννοια!!!

Αυτά που λέμε κ.Κωτουλα(δήμαρχος όλων ανεξαρτήτως πολιτικής ταυτότητας) να τα κάνουμε πράξη οι ίδιοι και όχι να περιμένουμε από τους άλλους να κάνουν την αρχή!!!

Όπως ΔΕΝ δικαιολογώ την νυν δημοτική αρχή για την απουσία της στον ίδιο βαθμό δεν δικαιολογώ και την απουσία του πιθανολογούμενου υποψηφίου από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και όλοι καταλαβαίνετε ποιόν εννοώ!!!

Γιατί;;;

Μήπως οι κύριοι της Δημοτικής Αρχής και ο πιθανολογουμενος υποψήφιος πιστεύουν ότι αμιγώς ο χώρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ,με την όντως μεγάλη αποδοχή των στελεχών στην τοπική κοινωνία,μπορεί να εκλέξει τον επόμενο δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων;

Η παρουσία  στην εκδήλωση του Σωτήρη Παπαχρήστου,να τους ενημερώσω,έδωσε στον ίδιο ένα πολύ μεγάλο προβάδισμα στην στήριξη από τον χώρο πού οι προηγούμενοι του γύρισαν την πλάτη!!!

Δεν μπορώ να μην αναφέρω ότι ο Σωτήρης Παπαχρήστος όντας “πολιτικό ον”ΔΕΝ  θα άφηνε μια τέτοια ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και έπραξε αυτό που έπρεπε να πράξει!!!

ΜΗΝ σας κουράζω περισσότερο απλά να τονίσω ότι τα γραφόμενα δεν είναι της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ Καλαμπάκας αλλά αφορούν αποκλειστικά και μόνο δικές μου σκέψεις!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.