Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας ξεκίνησε!!!

Το απόγευμα της Τρίτης 28 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η έναρξη της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας που διοργανώνει η Εθνική Βιβλιοθήκη με το Εργαστήριο Παιδαγωγικών Εφαρμογών και Παραγωγής Εκπαιδευτικού Υλικού του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ.

Οι μικροί μας αναγνώστες γνώρισαν «Τα Ψηλά βουνά» του Ζαχαρία Παπαντωνίου, που είναι το βασικό βιβλίο αφόρμησης των καλοκαιρινών δράσεων, τους πρωταγωνιστές του έργου και τον τρόπο ζωής των ανθρώπων στους ορεινούς όγκους.

Στη συνέχεια, με σύνθημα «Διαδρομές Ανάγνωσης… άκουσε, δες, μάθε, γέλα!», αφηγήθηκαν δικές τους καθημερινές διαδρομές, όπως και τη διαδρομή από το σπίτι τους μέχρι τη Βιβλιοθήκη, πλέκοντας το νήμα των ιστοριών τους!!!

Έπειτα, με οδηγό τα βιβλία της φετινής Καλοκαιρινής Εκστρατείας και τη φαντασία τους, χωρίστηκαν σε ομάδες και δημιούργησαν δικές τους Διαδρομές Ανάγνωσης, που οδηγούν σε νέες ιστορίες, νέους ήρωες και νέες περιπέτειες!!!Επόμενη αναγνωστική διαδρομή 12 Ιουλίου στο χωριό Σαρακίνα!!!

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.