Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας: Επίσκεψη της Γ΄ και Δ΄ Τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας!!!

Το πρωί της Τρίτης 7 Ιουνίου υποδεχθήκαμε στη Βιβλιοθήκη τους μαθητές της Γ΄ και Δ΄ Τάξης του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας.

Αρχικά, οι μαθητές ενημερώθηκαν για τις υπηρεσίες της Βιβλιοθήκης, τις πολιτικές που ακολουθεί και τα εργαστήρια που πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν την έκθεση «Η ξυλογλυπτική θυμάται το 1821», οπου θαύμασαν τα ξυλόγλυπτα πορτρέτα των σπουδαστών της Ξυλογλυπτικής Σχολής, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν για τη τεχνολογία τρισδιάστατης σάρωσης και εκτύπωσης που διαθέτει η Βιβλιοθήκη.Έπειτα, έκαναν μια πρώιμη εισαγωγή στο κόσμο της Ρομποτικής με το εκπαιδευτικό πακέτο WeDo 2.0, που προσφέρει δυνατότητες εξέλιξης και ανάπτυξης δεξιοτήτων, ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή των μαθητών μέσα από παιγνιώδεις βιωματικές δραστηριότητες.

Τα παιδιά κατασκεύασαν και προγραμμάτισαν τα δικά τους ρομπότ, δοκιμάζοντας πλήθος εντολών και προσφέροντας λύσεις σε θεωρητικά προβλήματα!!!Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές για τη συνεργασία.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.