Μεγάλος αγώνας με μικρή παρουσία,ΔΥΣΤΥΧΩΣ, των συμπολιτών!!!

Το πρωί ξεκίνησε από την πλατεία του Δημαρχείου της Καλαμπάκας η διαδρομή του ποδηλατικου γύρου Ελλάδος πού αφορούσε το τμήμα της διαδρομής Δημαρχείο, ανάβαση-κατάβαση Μετεώρων, Γιάννενα!!!

Παρών ο κ.Αυγενακης,ο κ.Αγοραστος, ο κ. Μιχαλάκης,η κα.Χαρά Ξάνθη(υποψήφια βουλευτής της ΝΔ όπως μάθαμε)ο δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων,αντιδήμαρχοι,ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος,ο επικεφαλής της ελλασων αντιπολίτευσης Γιάννης Παπαμιχαήλ,ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καλαμπάκας κ.Σακης Σινανης,και δημοτικοί σύμβουλοι!!!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο τοπικός πληθυσμός της πόλης-περιοχής ΔΕΝ τίμησε(όσο άξιζε και θα έπρεπε) αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός και πρέπει όλους να μας προβληματίσει το γεγονός!!!

Δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε και στον Μπάμπη Τσικελη,γνωστό υποστηρικτή της κυβερνώσας παραταξης,πού παρ’όλα αυτά τα “έχωσε” στον κ.Αυγενακη για τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης!!!

Χρειαζόταν κατά την άποψή μας ΚΑΛΥΤΕΡΗ ενημέρωση-διαφημιση των συμπολιτών μας γι αυτό το πολύ μεγάλο αθλητικό γεγονός!!!

Ευελπιστούμε την επόμενη φορά σε ανάλογα γεγονότα η δημοτική αρχή να φανεί αντάξια και όχι χαμηλότερη των περιστάσεων!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.