Κώστας Πρεβέντης: « ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ»,« Ο κατά συρροήν καταγγέλλων..ξαναχτυπά»!!!

Αγαπητοί συνδημότες

Δυστυχώς πλέον στην καθημερινότητά μας η οποία «ειρήσθω εν παρόδω» ταλανίζεται στην τρέχουσα συγκυρία με απίστευτα γεγονότα ( εγχώρια και διεθνή), έρχονται να προστεθούν και κάποια άλλα σε τοπικό επίπεδο, που δείχνουν πως έχει χαθεί πλέον κάθε αίσθηση του μέτρου και της σύνεσης ,προϊονίζοντας για μια ακόμη φορά πως στην πορεία του εναπομείνοντος χρόνου ,προς τις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα βλέπουμε πολλά περίεργα αλλά και ευτράπελα γύρω μας, που θα ευτελίζουν διαρκώς τους θεσμούς!!!

ΦΑΙΔΡΟ Ή ΑΝΟΗΤΟ; ΚΟΡΟΪΔΙΑ Ή ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΑ;

Η απογοήτευση της τοπικής κοινωνίας για το χαμηλό επίπεδο πολλών τοπικών αρχόντων έχει γίνει πλέον κανόνας.

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: Να γελάει κανείς με τον πάτο που έχουν πιάσει αυτοί οι άνθρωποι, επιδιώκοντας την σανοποίηση της σκέψης μας ή να θλίβεται;

Εγώ αγαπητοί μου συνδημότες θα σας πρότεινα να γελάτε και μάλιστα χωρίς φειδώ, κόντρα στα σημεία των καιρών, απέναντι σ’αυτούς που ενώ η ημερομηνία λήξης τους είναι πλέον ορατή, εξακολουθούν να συντηρούν μια ψεύτικη εικόνα προς τα έξω.

Εξακολουθούν να κορδώνονται,κάνοντας τους σπουδαίους ,επιδιώκοντας …όλα τα λουλούδια να ανθίσουν και απολαμβάνοντας το γλυκό ποτό της έπαρσης,αγνοώντας όμως πως οσονούπω πλέον έρχεται η ώρα που θα πιούν μπόλικο νερωμένο ποτό!!!

ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ:

Θέμα 1ο

Δελτίου τύπου του Γραφείου του Δημάρχου:

« Όλα τα λουλούδια ν’ανθίσουν»

Μια εικόνα χίλιες λέξεις!!!

Δυο αντιδήμαρχοι να ποτίζουν τα λουλούδια στο πίσω μέρος του δημαρχείου,υποσχόμενοι πως θα το κάνουν κάθε μέρα ,βάζοντας χρώμα στη ζωή μας με πράξεις!!!

Οποία κοροϊδία!!!

Απλά δεν μας λένε την αλήθεια ,πως ως επιφανειακά βολεμένοι, καθήμενοι σε αναπαυτικές πολυθρόνες, μπορούν να λένε ότι θέλουν για να αισθάνονται σπουδαίοι!!!

Ότι η αξιοπιστία τους πλέον έχει τρωθεί σε ανείπωτο βαθμό και η κατάσταση θεωρείται με ιατρική ορολογία « μη αναστρέψιμη»!!!

Το βαρέλι γι’αυτούς δεν έχει πάτο!!!!!!

Θέμα 2ο :

Η πρόσφατη αλλαγή κομματικού στρατόπεδου από πρόσωπο της τοπικής αυτοδιοικητικής σκηνής ,το οποίο πρόσφατα μάλιστα είχε ψηφίσει στις εσωκομματικές διαδικασίες για επιλογή προέδρου στον κομματικό χώρο που ανήκε.Θα ήθελα να τους τονίσω ,επικαλούμενος τη φράση του αείμνηστου Κων/νου Καραμανλή,

« Στην πολιτική γίνονται πράγματα που δεν λέγονται και λέγονται πράγματα που δεν γίνονται»,

σε καμιά περίπτωση να μην θεωρήσουν πως οι πολίτες τρώνε “κουτόχορτο”!!!

Επειδή το παρασκήνιο είχε πολλούς συμμετέχοντες- κι αυτό οφείλει να το αξιολογήσει δεόντως ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ,καταχωρώντας ευθύνες εκεί που πραγματικά υπάρχουν – αναφέρομαι σε κάποιους που κάνουν πολιτική με μικροπολιτικές και ο νοών νοείτω- εμείς τους λέμε πως επειδή το μυαλό μας δουλεύει αδιάκοπα,δεν καταπίνουμε αμάσητο το «σανό» που μας σερβίρουν.

(Τα πρόσωπα που έπαιξαν ρόλο σ’αυτή τη συμπαιγνία είναι γνωστά με τρόπο που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση)!!!

Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω πως αν μπορούσαν ν’ακούσουν τι λέει ο απλός κόσμος γι’αυτούς, πραγματικά θα έφριτταν!!!

Υ.Γ.1. Τα δελτία τύπου του Δημάρχου εξακολουθούν – τυχαία ;_ να αποτελούν προϊόν λογοκλοπής,δηλαδή κλοπή ξένης πνευματικής ιδιοκτησίας, με σημείο αναφοράς το μήνυμα της 25ης Μαρτίου,τα link είναι στη διάθεση του καθενός!!!

2.Δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο η ειλικρίνεια να θεωρείται σπάνια αξία στη ζωή μας.

Θεωρώντας πως αυτή τη φορά δεν κούρασα σας χαιρετώ και σας ευχαριστώ για την αγάπη σας που,
ποικιλοτρόπως,εισπράττω καθημερινά!!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.