Κώστας Πρεβέντης: Το ρεσιτάλ αντιφάσεων συνεχίζεται!!!

« Το ρεσιτάλ αντιφάσεων συνεχίζεται»!!!

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου χθες, καθώς και της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής.

Δύο γεγονότα αρκούντως σοβαρά έπεσαν στην αντίληψή μου και δεν μπορώ να μην τα σχολιάσω.

Αγαπητοί συνδημότες

Προσφάτως είχε δημοσίως λεχθεί στο ράδιο σταγών,από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Τουρισμού, Δημοσίων Σχέσεων και ενημέρωσης του Δήμου κ. Λύπα ,πως η δημοτική αρχή δεν πρόκειται να προβεί μετά το πέρας της παρέλασης σε δεξίωση στο Δημαρχιακό Μέγαρο στα πλαίσια των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας που λαμβάνονται προς αποφυγή διασποράς και μετάδοσης του κορωνοϊού.

Στη χθεσινή συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής όμως, από στόματος του κ. δημάρχου λέχθηκε, πως η δεξίωση δεν γίνεται για λόγους ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!!!

Οποία αντίφαση!!!

Για μια ακόμη φορά η δημόσια εικόνα του Δημάρχου καταφέρνει να βρίσκεται στην επικαιρότητα με αρνητικό πρόσημο,αγνοώντας πως στοιχειώδης πράξη πολιτικής αξιοπρέπειας είναι η ειλικρίνεια.

Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω πως κάποιοι τον παρασύρουν, αλλά και πως οι στενοί του συνεργάτες είναι ανενημέρωτοι!!!

Οι γκάφες πλέον διαδέχονται η μία την άλλη αγγίζοντας τα όρια της φαιδρότητας!!!

Για μένα ο Δήμαρχος πρέπει να εξετάσει σοβαρά τον στενό πυρήνα των συνεργατών του, άλλως θα μιλάμε για δήμαρχο μειωνένης αντίληψης.

Υ.Γ.1. Δεν μπορεί επίσης να διαφύγει της προσοχής μου το γεγονός πως δεν δέχθηκε να συζητήσει χθες την πρόταση της μείζονος αντιπολίτευσης για την ονομασία της γέφυρας Διάβας σε γέφυρα « Γεώργιος Βλαχογιάννης- Μακάριος»,θεωρώντας σκόπιμο να τη μεταφέρει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο!( Ένα θέμα που θεωρώ πως θα γινόταν ομόφωνα αποδεκτό σε σύντομο χρονικό διάστημα).

Άραγε γιατί;

Μήπως για να καπηλευθεί την πρόταση με τόσο κοντόφθαλμο τρόπο, ασκώντας πολιτική με μικροπολιτική; Κοντολογίς για να χρησιμοποιήσει και αυτό το πράγμα επικοινωνιακά,μήπως και αλλάξει την εικόνα της ελλειψης σχεδιασμού και προτάσεων του συνδυασμού του;

Κύριε Δήμαρχε,

Δυστυχώς για πολλοστη φορά αυτές οι κοντόθωρες μικροπολιτικές τακτικές σας εκθέτουν ,φανερώνοντας έλλειψη αξιοπιστίας και ειλικρίνειας!!!

Αγνοείτε προφανώς πως ο Δήμος πρέπει να εκφράζει τους δημότες και όχι να κρατάει ισορροπίες με μικροπολιτικές.

Την διαχείριση σας έδωσαν οι δημότες και όχι την ιδιοκτησία.

2. Σε ότι προσωπικά με αφορά δηλώνω πως ανήκω σε άλλη σχολή αυτοδιοικητικής πολιτικής.

Σ΄αυτή που στο εγγύς μέλλον θα αναδείξει τον Δήμο Μετεώρων σε Δήμο πρότυπο, στηριζόμενος στην διαρκή, αθόρυβη ,ουσιαστική και αποτελεσματική δουλειά!!!

Γράφει ο Κώστας Πρεβέντης

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.