Πέρυ Χαρτοπούλου:Δήλωση περί στήριξης υποψηφίων δημάρχων!!!

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται συζήτηση γύρω από την αποκαλούμενη «ονοματολογία» σχετικά με την στήριξη υποψηφίων Δημάρχων από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ –ΠΣ στην περιοχή μας.

Η συζήτηση αυτή, ενώ αρχικά φαινόταν να απασχολεί μόνο τα δημοσιογραφικά κείμενα, στη συνέχεια έλαβε μεγαλύτερη διάσταση απ’ όση της αναλογεί, δεδομένου ότι δεν απέφυγαν την διολίσθηση στην συγκεκριμένη κουβέντα και στελέχη του κόμματός μας.

Ως εκ τούτου, θεωρώ απαραίτητο να προβώ στις απαραίτητες διευκρινίσεις.

– Η οποιαδήποτε απόφαση αφορά την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε υποψήφιο Δήμαρχο είτε στον Δήμο Μετεώρων είτε σε οποιονδήποτε άλλο Δήμο του νομού, θα προκύψει μέσα από τις προβλεπόμενες δημοκρατικές διαδικασίες που πιστά υπηρετούμε ως μέλη και στελέχη του κόμματος.

– Έως ότου καταλήξει ο οποιοσδήποτε από εμάς σε προτάσεις προς τα αρμόδια Όργανα του κόμματος που αφορούν στην στήριξή μας προς υποψήφιο Δήμαρχο, θεωρώ ότι χρέος όλων μας είναι, να εξετάσουμε την κάθε υποψηφιότητα είτε σε σχέση με την ιδεολογική της προσέγγιση με τις Αρχές και της Αξίες της Αριστεράς, είτε σε σχέση με την προσωπικότητα, είτε ενδεχομένως με τα πεπραγμένα του καθενός υποψηφίου.

Στο πλαίσιο αυτό θα κουβεντιάζουμε με όλους και θα τους «παρακολουθούμε» όλους!!!

– Είναι προφανές, ειδικά όσον αφορά στον Δήμο Μετεώρων, ότι τον πρώτο λόγο για την τυχόν στήριξη σε υποψήφιο Δήμαρχο τον έχουν οι Ο.Μ. Καλαμπάκας και Βασιλικής, οι οποίες τηρώντας απαρέγκλιτα της δημοκρατικές διαδικασίες του κόμματος, θα καταλήξουν σε συγκεκριμένη πρόταση αφού «ακούσουν» τα μέλη και τους φίλους με δεδομένο ότι αυτό το κόμμα έχει εγκαταλείψει από την ιδρυτική του διακήρυξη την έννοια του «ινστρούχτορα» που θα μπορούσε να επιβάλλει οποιαδήποτε άποψη.

Πέρυ Χαρτοπούλου
Γραμματέας της Ο.Μ. Καλαμπάκας
Μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρικάλων.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.