Βουλευτής της ΝΔ ζητά να βάλουν πρόστιμα στους εγκλωβισμένους οδηγούς!!!

Να βγούν «ορδές τροχονόμων και να κάνουν ελέγχους στα παροπλισμένα αυτοκίνητα που είναι εκεί και να επιβάλει πρόστιμα σε όσους οδηγούς δεν έχουν αλυσίδες».

Είναι αδιανόητο!!!

Είναι Απίστευτο!!!

Κι όμως είναι αληθινό!!!

Η βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας  Κατερίνα Παπακώστα ζήτησε να επιβάλλουν πρόστιμα στους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν στην Αττική οδό!!!

Κι αυτό συνέβη την ώρα που ο Πρωθυπουργός ζήτησε από την παραχωρησιούχο εταιρεία της  Αττικής Οδού αποζημίωση 2.000 ευρώ για κάθε όχημα που εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό!!!

Την αδιανόητη πρόταση η βουλευτής των Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα για την τιμωρία των οδηγών με την επιβολή προστίμου την έκανε στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Ζυγός και στο δημοσιογράφο Κώστα Αργυρούση.

Πιο συγκεκριμένα!!!

Την ώρα που ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός με την κυβέρνηση βούλιαζε στο χιόνι και η ζωή χιλιάδων ανθρώπων κινδύνευε από την ανικανότητα του επιτελικού… κράτους και της κυβέρνησης, ΑΝΤΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στο ράδιο Ζυγός, ζήτησε την τιμωρία τους… να βγούν «ορδές τροχονόμων και να κάνουν ελέγχους στα παροπλισμένα αυτοκίνητα που είναι εκεί και να επιβάλει πρόστιμα σε όσους οδηγούς δεν έχουν αλυσίδες».

Το ηχητικό με τα λεγόμενα της κ.Παπακώστα θα το βρείτε-ακούσετε στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

https://www.energospolitis.gr/papakosta-prostima-attiki-odos/

ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ !!!

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.