Στην εκδήλωση του πολιτιστικού Συλλόγου Καλογριανης ο Λευτέρης Αβραμόπουλος!!!

Μια απρόσμενη επίσκεψη είχαμε στην εκδήλωση του πολιτιστικού Συλλόγου Καλογριανης “Άγιος Ραφαήλ” σήμερα το πρωί!!!

Το παρόν έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο Κώστα Παπαντο.

Στην αρχή μακριά από τα καζάνια αλλά στη συνέχεια πλησίασε να δει τον τρόπο μαγειρέματος υποσχόμενος για πιο ενεργό ρόλο την επόμενη φορά!!!

Με το πέρας της εκδήλωσης επισκέφθηκε το κατάστημα του χωριού όπου μαζί με τον Κώστα Παπαντο άκουσαν με προσοχή τα προβλήματα του χωριού.

Κυρίαρχο θέμα το η παλαιότητα του δικτύου ύδρευσης που ενώ είχε ανακοινωθεί,απ την νυν δημοτική αρχή, ότι θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες ΔΕΝ βλέπουν να προχωρά!!!

Ανέφερε επίσης ότι ο ορεινός όγκος δείχνει να έχει εγκαταλειφθεί στη μοίρα του και εφόσον στις εκλογές του 2023 αναλάβει τα ηνία του Δήμου Μετεώρων θα είναι στις προτεραιότητες του η ανάπτυξη του ορεινού όγκου με έργα υποδομής και όχι μόνο!!!

Ανταλλάσσοντας ευχές για την νέα χρονιά έδωσαν την υπόσχεση, μαζί με τον Κώστα Παπαντο, ότι και του χρόνου θα δώσουν το παρόν ευχόμενοι να είναι καλύτερες οι υγειονομικές συνθήκες.

 

 

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.