Περί Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας!!!Ποιόν τιμωρείτε,τελικά, κ.Ηλιόπουλε;;;

 

Άκουσα, με μεγάλη προσοχή,σήμερα το πρωί, στο “Ράδιο Σταγών”, τον κ.Ηλιόπουλο!!!

Έχω να κάνω μερικές επισημάνσεις -παρατηρήσεις προς τον κ.Ηλιόπουλο και τη Δημοτική αρχή!!!

1)Συμφωνώ με τον κ.Ηλιόπουλο εάν ζητήθηκε από την διεύθυνση της βιβλιοθήκης ο υπόγειος κάδος να μη γίνει πέριξ του χώρου της Βιβλιοθήκης Καλαμπάκας και δεν εισακουστηκε απ την πλευρά της δημοτικής αρχής να μιλάει για μη τήρηση συμφωνηθεντων όπως ανέφερε χαρακτηριστικά έλλειψη “μπεσας”!!!

2)Συμφωνώ με τον κ.Ηλιόπουλο ότι η επένδυση που έγινε,στην πόλη μας,από την κα.Δημουλά αποτελεί “κόσμημα”όχι μόνο για την πόλη και το Δήμο μας,αλλά και για όλη την Ελλάδα!!!

3)Ντρέπομαι για την συμπεριφορά της δημοτικής αρχής εάν και εφόσον ισχύουν όλα όσα τους καταλογισε ο κ.Ηλιόπουλος!!!

4)ΟΜΩΣ κ.Ηλιόπουλε ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ εξαιτίας του άστοχου,κακού,ό,τι θέλετε πείτε χειρισμού της νυν Δημοτικής Αρχής να δηλώσετε ότι με το πέρας των 3 1/2 ετών θα δώσετε τα κλειδιά στο δήμο και θα πάψετε να προσφέρετε τις εξαιρετικές σας δράσεις, λειτουργίες,κλπ της βιβλιοθήκης Καλαμπάκας!!!

Θα κάνω λοιπόν μία ερώτηση  προς εσάς κ.Ηλιόπουλε και στην κα.Δημουλά με όλο το σεβασμό για την ανιδιοτελή σας προσφορά στην πόλη και το Δήμο μας.

ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ;;;

Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΣΑΣ!!!

ΜΗ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ,ΛΟΙΠΟΝ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΙΕΣ ΤΗΣ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΉΣ ΑΡΧΗΣ!!!

 

Με εκτίμηση και σεβασμό 

Παπανικολάου Γιώργος

 

 

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.