Γονάτισε το νοσοκομείο Τρικάλων!!!

Διασωληνωμενοι ασθενείς στον τέταρτο όροφο ,εκτός ΜΕΘ με επικουρικό νοσηλευτικό να τους παρακολουθεί ,χωρίς εξειδίκευση, γυναικολόγος αντιμετωπίζει βαρειές πνευμονίες // γενική ιατρός εφημερευει με 80 περιστατικά συν τους διασωληνωμενους!!!

Στις ιδιωτικές κλινικές που επιταξαν
πάνε τα πολυυυυ ελαφριά περιστατικά γεγονός που προσφέρει σχεδόν μηδαμινή βοήθεια σ αυτό που συντελείται στον τέταρτο όροφο του ΓΝΤρικαλων ,όπου υπάρχει πληρότητα 100%!!!

Σ’ αυτο το κύμα δε το 40 τοις εκατό των ασθενών είναι για ΜΑΦ ..η οποία ενώ είχε αποφασιστεί από πέρυσι δεν δρομολογήθηκε ποτέ η στελέχωση της με ανθρώπινο δυναμικό,αλλά ούτε και δημιουργήθηκε με το και σήμερα ο κατάλληλος χώρος ανάπτυξης της.

Το ιατρικό νοσηλευτικό και βοηθητικο προσωπικό εξουθενωμένο.στα όρια του..μη μπορώντας να βγαλει πλέον βάρδια,δουλεύοντας με 1 ρεπό ,χωρίς άδεια..φορώντας την “πανοπλία”.που από μόνη της σου δημιουργεί περίεργα συναισθήματα και κούραση.

Προσωπικό στη ΜΕΘ..ψυχικά κουρασμένο και σωματικά κουρασμένο το οποίο θα κληθεί να λειτουργήσει και την ΜΑΦ;;;

Παθολογικές κλινικές σε πληρότητα 100%..με κουτσουρεμενο προσωπικό είτε γιατί νοσεί..είτε γιατί βρίσκεται σε αναστολη..χωρίς ουσιαστική ενίσχυση!!!

Μέσα σ’ όλα αυτά βέβαια υπάρχουν τοποθετήσεις προσωπικού στα τακτικά ιατρεία…!!!των οποίων τα ραντεβού μειώθηκαν στο 50%..με ότι αυτό συνεπάγεται για τους πολίτες οικονομικά και ιατρικά…

Οι υγειονομικοί παλευουν μόνοι τους στην κυριολεξία…!!!

Είναι εκεί παρόντες οι συνάδελφοι που αγωνίζονται για το αυτονόητο…την μονιμοποίηση τους,την ένταξη τους στα βαρέα!!!

Έστω και τώρα σ’ αυτή τη χρονική στιγμή πρέπει να υπάρξει μέριμνα για ενίσχυση του προσωπικού,επιστροφή των συναδέλφων με αναστολή (με όλα τα μέτρα που απαιτούνται).

Δεν γίνεται αντιπολιτευτική πολιτική που ίσως κάποιοι σπεύσουν να πουν..είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Νοσοκομείου Τρικάλων

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.